Milyen pelenkára váltsunk? Írnátok tapasztalatokat 17 hónapos 10 kilós kisfiú anyukájának?
Eddig a Tesco színes pelust használtuk, de olyan szinten elszemtelenedtek az árakkal, hogy ezt már nem tolerálom...:) 70 Ft-ra jön ki a 4+-os ára! Per pillanat drágább, mint az akciós Pampers ugyancsak a Tescoban! Elégedett vagyok egyébként vele, de ennyi pénzt kiadni lassan felelőtlenség lesz erre. Milyen pelenkát tudtok ajánlani, ami hasonló jellegű, mint a Tesco színes (zöld csomagos), vagy a Pampers active baby? Strapabíró kell, mert az én kisfiam hamar telepakolja...:D
Előre is köszönöm, ha írtok!
Nekem az Aldi-s pelus vált be, 48 ft darabja a 4-es méretnek.
De néhány kérdéssel korábban egy anyuka írja, hogy neki meg 1 órát bír csak...
Mindenkinek más válik be.
Péntektől akciós lesz a Tescóban a Huggies.
Merem ajánlani nekem bevált.
10 kilósnak jó a 4-es, 4+ -ost csak estére szoktam használni, több pisit bír.
52Ft a 4
59Ft a 4+
4.vagyok
Bocsi az offért!De egyszer én is vettem Huggiest.Minden éjjel cserélhettem a kislányom ruháját,mert állandóan kifolyat a pisi.
Az én kisfiam is 10 kilós, nekünk nappalra annyira nincs különbség a pelusok között, leginkább a Rossmannos Babydream-et szoktuk venni.
De éjszakára...már azt hittem, SEMMI nem fog beválni, mindig átázott reggelre mindegyik. Végül a Rossmannosból vettem 6-osat, az kellően körülfogta a hasánál is magasan és hátul is magasan.
Viszont most "véletlenül" Pampers Premium Care-t vett a párom, 5-ös méretet, ezt a fehér csomagút - és én most azt mondom: soha semmi mást nem fogok venni, mert ez egy csoda!:)) Magasan körülfogja, gyönyörű rugalmas az oldala, és ahhoz képest, hogy milyen vékony, lapos az egész pelus, iszonyú hogy mennyit kibír. Van hogy lefekvés előtt megiszik kisfiam 240 ml tejet, majd éjszaka még 200-at (ha fogzik akkor igényli), plusz még kaki is lesz reggelre, de sehol nem folyik ki, nem ázik át. És rájöttem, hogy így napközben is kevesebbet használok el, mint egy olcsóbb pelusnál, szóval lehet hogy a végén nem sokkal járunk így rosszabbul anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!