Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalatokat kérek?!

Tapasztalatokat kérek?!

Figyelt kérdés

Vettem a babámnak dm kuponnal ilyen mam-os "itatósüveget".

Annyi minden szuper dolog volt ráírva....van vkinek ilyen? Olyan furcsa, h 4 lyuk is van rajta, nem zavarja a babát, h hirtelen "ömlik" belőle a folyadék?

Sosem használtam ilyent, pedig ő már a 2. baba...bocsi ha ilyen laikusan kérdezek....

2012. jún. 9. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nuk-osat vettem abbolnem ömlik..sőt eléggé meg kell dolgozni érte a 6-7 hónapos tapasztalatlan babáknak hogy jöjjön vmi:) ha ugy látod hogy tud innibelőle add oda neki nyugodtan ha viszont látod hogy valóban ömlik a szájába a folyadék tedd el inkábbkésőbbre..bár nem irtad mennyi isős a pici..
2012. jún. 9. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:

7 hónapos .... Hát remélem nem fog ömleni...

Most az egyszer szántam rá magam, h kipróbálok vmi hűdeszupermárkát.....csak kiváncsi lennék, saját megnyugvásom végett, h "nem csináltam rossz vásárt"....

2012. jún. 9. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár ilyenünk nincs,de több mam-os dolgunk igen.Talán az egyik legjobb márka,szerintem jó lesz ez is.
2012. jún. 9. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én 10 hónapos lányomnak szinte csak MAM-os cumijai, üvegjei vannak. Nagyon sok terméket kaptunk. :) És nagyon szeretjük. Van NUK-os itatópohara is, de a MAM-ost jobban szereti.

[link]

Nekünk most ez a favorit. Gondolom Te is erre gondolsz?? 4 lyuk van rajta, nem ömlik, hiszen szelepes és szívja.

[link]

Ilyenünk is van, habár nem ömlik ez sem, bár talán jobban jön belőle, csak azért nem használjuk még, mert nincs fogantyúja. Ezt eltettem későbbre. :)

Szerintem jó vásárt csináltál, remélem Nektek is beválik.

Az azért zárójelben megjegyzem, kellett pár nap, mire megszokta, de mostmár odáig jutottunk, hogy csak abból iszik, még a tápszert is, a sima cumisüvegből nem hajlandó inni. :)

2012. jún. 10. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A hó de szupertól azért messze van a mam, de az én fiam mostanában csak abból szeret inni. Egyáltalán nem ömlik belőle.
2012. jún. 10. 00:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, az a belinkelt kép az! :)
2012. jún. 10. 06:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt az ömlik belőle minden,én úgy oldottam meg,hogy van a csőrében az a bigyó,azt szépen nem nyomtam rá teljesen,mert az elzárja,de nem is húztam annyira ki,hogy a gyerek megfulladjon ha inni akar,hanem csak úgy hagytam,olyan közepesen (bocsi,hogy csak ennyire gyerekesen tudom elmagyarázni).és akkor amikor inni akar nem kell neki annyira erősen se megszívni,de a nyakába se ömlik ha beleszív.

Egyébként meg nagyon elégedett vagyok vele,nem is tudom,hogy miért nem ilyennel kezdtem,mert már 1 éves elmúlt mire megvettem neki,eddig minden fajtát kipróbáltunk és ez az egy ami nagyon jó és megéri azt a pénzt.

2012. jún. 10. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert az a benne lévő kis műanyagot ne vedd ki,az a lényeg,hogy hozzászokjon,szépen fokozatosan kiveheted belőle, a MAM a legjobb márka nekünk mindenünk MAMos teljesen meg vagyok vele elégedve
2012. jún. 10. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!