Tapasztalatokat kérek?!
Vettem a babámnak dm kuponnal ilyen mam-os "itatósüveget".
Annyi minden szuper dolog volt ráírva....van vkinek ilyen? Olyan furcsa, h 4 lyuk is van rajta, nem zavarja a babát, h hirtelen "ömlik" belőle a folyadék?
Sosem használtam ilyent, pedig ő már a 2. baba...bocsi ha ilyen laikusan kérdezek....
7 hónapos .... Hát remélem nem fog ömleni...
Most az egyszer szántam rá magam, h kipróbálok vmi hűdeszupermárkát.....csak kiváncsi lennék, saját megnyugvásom végett, h "nem csináltam rossz vásárt"....
Az én 10 hónapos lányomnak szinte csak MAM-os cumijai, üvegjei vannak. Nagyon sok terméket kaptunk. :) És nagyon szeretjük. Van NUK-os itatópohara is, de a MAM-ost jobban szereti.
Nekünk most ez a favorit. Gondolom Te is erre gondolsz?? 4 lyuk van rajta, nem ömlik, hiszen szelepes és szívja.
Ilyenünk is van, habár nem ömlik ez sem, bár talán jobban jön belőle, csak azért nem használjuk még, mert nincs fogantyúja. Ezt eltettem későbbre. :)
Szerintem jó vásárt csináltál, remélem Nektek is beválik.
Az azért zárójelben megjegyzem, kellett pár nap, mire megszokta, de mostmár odáig jutottunk, hogy csak abból iszik, még a tápszert is, a sima cumisüvegből nem hajlandó inni. :)
Ezt az ömlik belőle minden,én úgy oldottam meg,hogy van a csőrében az a bigyó,azt szépen nem nyomtam rá teljesen,mert az elzárja,de nem is húztam annyira ki,hogy a gyerek megfulladjon ha inni akar,hanem csak úgy hagytam,olyan közepesen (bocsi,hogy csak ennyire gyerekesen tudom elmagyarázni).és akkor amikor inni akar nem kell neki annyira erősen se megszívni,de a nyakába se ömlik ha beleszív.
Egyébként meg nagyon elégedett vagyok vele,nem is tudom,hogy miért nem ilyennel kezdtem,mert már 1 éves elmúlt mire megvettem neki,eddig minden fajtát kipróbáltunk és ez az egy ami nagyon jó és megéri azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!