Hova teszitek kúszó-mászó, vagy tipegő gyereketeket, amíg dolgotok van, vagy wc-re mentek, vagy el kell intézni valamit, stb?
Egyrészt biztonságossá tettük a lakást, így nem volt gáz, ha kikúszott utánam mondjuk a fürdőszobába.
De ha valami fontos dolog volt és nem akartam hagyni őt "kóborolni" a lakásban, akkor egy ideig volt neki járókája, abban is elvolt. Vagy a kiságyba betettem.
De a legtöbb dolgot vele intéztem, szem előtt volt.
etetöszékbe nem hagyjuk felügyelet nélkül a csemeténket. akár hány hónapos is. simán kimászik ficánkol felborul vele!
ott a járóka vagy a kiságy
Engedtem jönni menni mind a kettőt.
Csak akkor tettem őket elzárt helyre ha porszi vagy felmosás volt. A fürdőbe csak velem jöhetnem be(ehhez mind a kettő kipróbálta mekkorát lehet csücsülni ha vizes a kő), ha jöttek velem pisilni, ők is kezet mostak.
De én nem féltettem túl őket, hogy most járóka, bezárás.
ha mondjuk a postás aláírni valót hozott, akkor a szobájukba játékok közé letettem őket, és ált egyszerre értünk a bejárathoz. Sose volt gond. Bababiztos a lakás, akkor hadd menjen a kicsi. Most, hogy már nagy lovak(3éves 17hónapos) nem esz az ideg pl főzés közben, mert elég csak mondani anya olajazik arrébb is mennek, mert látták mi mivel jár.
Én is járókába teszem. Arra lennék kíváncsi, hogy aki járókaellenes, vagy nem fér el a lakásban a járóka, az hogy csinálja.
Nekünk az emeleten vannak a szobák, a földszinten a többi. Emeleten a járóka, lent a babakocsiba rakom, néha szabadon engedem, ha olyat csinálok, amire nem kell folyamatosan figyelni.
xxl járókában van bababirodalma nagyszobányi , ha kinövi , még nyitható még
nekem ez a kényelmes és biztonságos
Akinek nem fér el a járóka, az teheti a kiságyba a babát amíg el kell intézni valamit. Ott van a legnagyobb biztonságban a járóka után. Etetőszék, bébikomp ilyesmire nem alkalmas!
Mondjuk ehhez ismerni kell a gyereket is, nem egyszer lehetett már itt "pókember" babákról olvasni, akik mindenhonnan(!) ki tudnak mászni, őket nyilván még a kiságyban sem lehet ott hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!