Kisfiú babaszobába a falra szeretnék mesefigurát. A falmatrica drága, mert abból 1 db nem elég. Akkor hogy csináljam?
Ti hogyan díszítettétek magatok a baba szobát?
Hallottam hungarocel-ről. De az is hogy működik?
Köszi a válaszokat
Hát nem kötekedésből de nekem a fent belinkeltek is még drágának tünnek.
Én 100 ftos üzletbe,Euro family centerbe,pennybe vettem pár dbokat 150-200 ft db áron és azok matricák és nem is kicsik.Van micimackó,malacka,különböző állatok,kis autók meg egy egész cirkuszi szett állatokkal..szinte az egész szobába körbe van és összessen nem került 2-2500 ft-nál többe.
nekünk ilyen van, csak 40 db-os.
Egyébként ha ügyes vagy, készíthetsz dekorgumiból saját magad ilyeneket!
A Kisfiam ágya fölé én csináltam díszt: egy jó nagy halványzöld csillag, középen ezüst hold, amin egy cica alszik, a csillag szélén meg körben dekorgumiból készített szélforgók, 24 különböző színben, a fehértől a feketéig végig a színek. Ez van még csak fenn, szokta nézegetni
Meg a falra, szekrényekre csináltam papírból állatokat (ki kell vagdosni a részeket sablon alapján és összeragasztgatni), még terhesen, táppénzen voltam, és akkor ráértem, rengeteg lett. Vannak barkácsfüzetek (könyvtáros vagyok, ott is sok sablont találtam és fénymásoltam) vagy a neten, ha érdekel linkelek be.
Nekem ezek a készen kapható figurák nem igazán jönnek be, és úgy vagyok vele, hogy mivel első Baba és ráértem, miért ne, imádok ilyeneket csinálni, nagy szeretettel és lelkesedéssel csináltam, sőt a Párom is nagyon örült, szépek lettek. A védőnőm szerint valami mesekönyvfélét is csinálhatnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!