Ti nem vagytok kiakadva az új Városligeti Játszótér miatt?
Figyelt kérdés
Mert én nagyon! Nem messze lakunk, a Városligeti fasorra jár oviba, bölcsibe és iskolába a három gyerekem, fél 4-ig dolgozom, 4-re érek oda értük, és ma gondoltam megnézhetnénk az új játszóteret, a régire nagyon sokat jártunk, imádtuk, erre arra értünk oda 16:30-kor, hogy sárgamellényes emberek küldik ki a gyerekeket, mert bezár. Ugyanis sötétedik, és szerintük így veszélyes. Azt mondták a szülők a környéken, hogy bizonyos játékokkal csak animátorok felügyelete mellett lehet játszani, és ezért a szigor. Reggel pedig 8:30-kor nyit, pedig már előre vártam, milyen jó lesz reggel ovi és bölcsi előtt játszóterezni egy fél órácskát 8-tól, ahogy anno az iskolással is tettem, ugyanis elég 9:30-ra beérnem a munkába. Hát ezt is el kell felejtenem. Gyakorlatilag számunkra az a játszótér nem létezik, legfeljebb hétvégén, pedig ki a fenének épült, ha nem az ilyen családoknak, mint mi? Egyszerűen átverve érzem magam. 10 éve azért költöztem a Ligethez az első gyerekkel, mert azt gondoltam, milyen jó lesz majd oda járni a családdal, most meg hétköznap tulajdonképpen egy sima játszótérre nem tudunk elmenni már, ahol szabadon játszhatnak a gyerekek, mert csak olyankor van nyitva, amikor a legtöbb gyerek oviban, iskolában van. És én ráadásul 6 órában dolgozom! Aki 8 órában, az mit csinál? Rugdossa a sötétben a gyerekével a faleveleket? Vagy elmegy a már amúgy is tömött Benczúr-kertbe, ahogy mi fogjuk tenni valószínűleg. Az is vicc, hogy az egész Ligetben rossz a közvilágítás, kivéve ezt a játszóteret, ami kifejezetten jól ki van világítva, de pont ide már nem teheti be a lábát egy család sötétedés után. Ha most 16:30-kor bezár, akkor jövő hónapban meddig lesz nyitva? 15:30-ig??? (A sötétedéshez igazítják állítólag.) Teljesen ki vagyok borulva.2019. nov. 7. 19:56
2/44 anonim válasza:
Ez valóban fura. Én ilyet meg nem hallottam, hogy ég, játszóteret bezárnak...
3/44 anonim válasza:
Igen teljesen jogos, ha a gyerek megserul akkor meg menne a panasz az onkormanyzatnak.
Mikor nem ilyen ido lesz, tavasz-nyar akkor tovabb lesz nyitva.
4/44 A kérdező kommentje:
A régi játszóteret sosem zárták be. Ősszel és télen is rengetegen játszottak ott délután 5 és 6 között is.
2019. nov. 7. 20:15
6/44 piroska és a farkas válasza:
Ez de rossz! Teljesen jogos a haragod. Tipikus esete annak, h ha vmi új és dràga, attól még simàn lehet rosszabb, mint az olcsóbb régi. Egyébként, mint anya az anyànak mondom, h basszus, le a kalappal. Nekem 5,5 a legnagyobb, kiscsopis és 3 hónapos a 2 kisebb. Soha eddig még nem éreztem magamban erőt arra, h ovi ELŐTT jàtszóterezzek velük , én olyankor még a felébredő fàzisban vagyok.
7/44 A kérdező kommentje:
Használható játszóterek belvárosi lakásokban lakó családoknak igenis fontosak. Az itteni embereknek nincs kertjük, a játszóterek az egyetlen lehetőségek arra, hogy a szabadban játszhassanak a gyerekek.
2019. nov. 7. 20:28
8/44 anonim válasza:
Nem vagyok rajta kiakadva. Szerintem se kell sötétben játszoterezni, mi nem szoktunk. Most, hogy korábban sötétedik délelőtt megyünk ki és délután nem, akinek meg oviba jár a gyereke, ők is gondolom délelőtt vannak kint. Ha nagyon ki akarom vinni délután, akkor játszóházba megyünk és nem egy sötét játszótérre, ahol ilyenkor kb. 0 fok van.
10/44 anonim válasza:
Én megértelek. Úgy látszik ezt nem a környékbeli gyerekeknek építették! Bár még nem voltunk de nekem ez az animátor dolog is picit furcsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!