Ti nem vagytok kiakadva az új Városligeti Játszótér miatt?
Nagyon régóta "bezarjak" a játszótereket. Mindenütt ki van téve a tábla hogy x időpont után nem tartózkodhat ott senki. Nyilván ahol nincs kerítés, technikailag nem megoldahto a valódi bezárás.
Amúgy meg az általad írt időpont pont sötétedés után, illetve világosodás elott van, normalis ember amuyg se megy olyankor játszótérre.
Nálunk 8-9 körül zárják télen. A szülők harcolták ki, mert a gyerekek érdekében muszáj volt. Sajnos nem sétálgattak vagy a padon ültek a fiatal párok. Óvszer, alkoholos üvegek, használt tűk voltak szerteszét. Nem beszélve a padon alvó és a bokorba ürítő csövesekről.
Azt, hogy mikor nyit nem tudom, de estig nyitva van télen nyáron. Nyáron talán tovább is.
Nem vagyok ki akadva jó hogy sötétedés előtt ezek szerint fél 5 kor bezárják ,és csak reggel 8 kor nyitják ki legtöbb gyereket nem akarják ezért felkelteni hogy ovi elött játszozon ,hanem simán felkelés öltözés és indulás oviba .délután 4 kor meg haza ,nem játszoznak max fél órát ,persze aki 3 kor el hoza a ovibol az tud böven játszozni a gyerekel ,az iskolások meg hétvégén mennek játszoterezni .amikor úgy is nyitva van park.
Amúgy az legszuperebb játszótér most .
Az este 8-9 órai zárás teljesen rendben van.
És sehol nem írtam, hogy reggel 6-kor mennék játszóra. De a kisiskolást 7:45-re kell bevinni a suliba, utána elég 9-re bevinnem a kisebbeket, így lenne időnk kb. 8:40-ig játszózni.
Nem háborognék ennyire, ha nem egy jól funkcionáló játszóteret bontottak volna le emiatt.
Különben meg ha valaki nem akar játszózni a gyerekével délután 5-kor a sötétben, az ne tegye. De ha valaki szeretne, és van is jatszó a közelben, az miért ne tehetné? Nem értem ezeket a válaszokat.
Ha pl. betiltanák a mesék sugárzását délután, akkor a meséket szerető családok csak ne háborogjanak, mert én és még páran károsnak tartjuk a meséket, és úgyse nézetünk a gyerekeinkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!