Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem értik meg, hogy nem...

Miért nem értik meg, hogy nem néptáncozni szeretnék? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok 3 éves korom óta táncolok.

Mostmár 6 éve hip.hop táncolok vagyis 6 éve versenyzek

ezzel a táncal.

De a szüleim folyamatosan azt mondják,hogy nekem

néptáncoznom kéne és nem ilyeneket táncolni.-.-

Egyszerűen ez a néptánc.áhh.

Jó tiszteljük meg tartsuk meg a hagyományokat,de egyszerűen nem látom értelmét annak,hogy miért kéne

feladom azt amit 6 éve csinálok (vagyis több)..

és már külföldre is szoktunk menni versenyezni.

Ennek élek.Kiskorom óta ők szoktattak a táncra.

Már 11 éve táncolok folyamatosan és most álljak át

egy teljesen más stílusra.

Főleg ugy,hogy kénszerből kelljen járnom.

Mert,hogy anyukámnak is ez volt picinek a vágya,csak ők

nem tudták fizetni és ezért én járjak.

Hiába mondom,hogy ayu neked miért lenne jó ez?

Meg,hogy én nem szeretnék,meg,hogy nem látom értelmét.

De nem érdeklni.Mit mondhatnék neki?Mindig csak a vita

van belőle!!

Léccives segítsetek.

14/L

2010. ápr. 3. 10:41
 71/96 anonim ***** válasza:
100%

Szegény csaj :D elég sok választ kapsz..

Szegény alatt azt értem hogy anyukádat is meglehet érteni de téged jobban,nekik szerintem nincs igazuk mert egy szülőnek szerintem az a fontos hogy megadja azt a kislányának amit ő szeretne csinálni. Meg ha így állsz hozzá a néptánchoz akkor nem hiszem hogy majd örömmel és jó kedvel fogsz táncolni hanem majd fapofával és csak azért mert anyukád szeretné hogy ezt csináld. És én azért se hagynám abba mert 6 év és azért tudhatsz valamit.. és én irigykedek rád hogy neked van rá lehetőséged hip hop-ra járni ( nekem azért nincs mert a környéken csak ilyen gagyibb van)szóval én véleményem szerint ne hagyd abba :)

16L*

2010. ápr. 4. 22:38
 72/96 anonim ***** válasza:
51%
Miért Amerika-majmoló az, aki szereti a hip-hop táncot? Öregem, ezt a vaslogikát! Csak figyelj, mert berozsdásodik és lehullik róla a vas része. Akkor pedig logikusan gondolkodnál! Az rossz, csúnya dolog, nem szabad! ;D
2010. ápr. 4. 22:42
 73/96 anonim ***** válasza:
95%

Kedves válaszoló!

20.10-es vagyok. Igen, nagyon jól látod, hogy ezzel az országgal hatalmas problémák vannak, viszont a külföldi megítéléshez ennek semmi köze, ezt bizton állíthatom. Hogy miért túr mindenki a zsebébe, ha meghallja hogy magyar vagy? Mert kedves honfitársaink egy része abból él, teszem hozzá baromira jól él, hogy külföldön koldul forgalmasabb helyeken! No ezeket csapnám nyakon egytől egyig...

Igen van szemét, tele van graffitivel minden fal, én is félek néha egyedül az utcán, vannak balesetek, gyilkosságok, undorító dolgok, de azt kell hogy mondjam sajna ez mindenhol így van a világban. Félre értés ne essék, én imádok utazni, új kultúrákat megismerni, nem mondom hogy sosem költöznék külföldre, de tudni kell hogy ott sem sokkal jobb a helyzet... az emberek ugyanolyanok, max kicsit nyugodtabbak, nincs az állandó feszültség, lassabb az életmódjuk, ahogy viszont említettem, az hogy mi nem így élünk nem a mi hibánk... Itt is baromi boldogan élnének a kisemberek, hogy ha a nagyok odafönt úgy csinálnának mindent ahogy kell, és nem csak a saját érdekeiket néznék. Ez nálunk egy örök téma lesz sajnos, mert az emberek fel vannak háborodva, hozzáteszem jogosan... Jogosan van elkeseredve minden fiatal (én is), ha a jövőbe néz, és jogos az, hogy a diákok háromnegyede már most azt tervezi külföldön szeretne élni. Tudod min lepődtem meg? A sulinkba bejött a városunk polgármestere (kis városban élek) egy elbeszélgetésre. Megkérdezte mi kéne ahhoz, hogy egyetem/főiskola után itt maradjunk, illetve visszajöjjünk a városba. Hihetetlenül nyitott volt, csomó ötletre rábólintott, illetve ebből néhánynak a megvalósításához már hozzá is látott. Ő valamit elindított itt, amitől a fiatalok jobban éreznék magukat, ami visszacsábítana ide... én azt mondom ha országos szinten csak ennyit foglalkoznának a kisemberek igényeivel, már nem itt tartanánk, de a politizálást ezennel abba is hagytam.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy azért mert vannak f*sz emberek, nem szabad szégyellni azt hogy magyar vagy, mert igen is sokat tettünk le az asztalra, és ha nem mindenki az ország gazdasági helyzete miatt lenne fennakadva, akkor tennénk is a mai napig. Én bízom benne hogy lesz ez még egy jobb hely, és nem kell végleg elmennem valahova külföldre, amit sosem fogok hazámnak érezni, mert nem...

2010. ápr. 4. 23:05
 74/96 anonim ***** válasza:
18%

"nézzetek már körül nagy anglia amerika majmolók ti istenititek őket , ők meg le se szarnak titeket , azt sem tudják h éltek vagy , h mi az a magyarország v európa . "

Abszolút egyetértek vele!!Ő megmondta frankót!!Az Amerikaika olyan sötétek mint az éjszaka...,de nagyooon!És ezeket istenititek???Mellesleg aki leszólta M.O. történelmét..,háát meg van róla a véleményem,de nem

szalonképes,szóval inkább hagyjuk...

Kérdező:Te meg csináld azt amit az eszed és szived diktál..,a szüleidet meg próbáld puhitani,sok sikert!!

2010. ápr. 5. 22:13
 75/96 anonim ***** válasza:
49%
Nem véletlenül nem ismerik...
2010. ápr. 5. 23:39
 76/96 anonim ***** válasza:

"Nem véletlenül nem ismerik...

"

Miért, nektek amiknak milyen történelmetek van? Kiírtottatok egy népet és ennyi.

2010. ápr. 6. 07:22
 77/96 anonim ***** válasza:
79%
És hány olyan dologgal vagy körülvéve amit nem az általad kedvelt nép (magyar) találta ki, hanem angol, japán?
2010. ápr. 6. 14:16
 78/96 anonim ***** válasza:
46%
Te hány olyannal, ami nem magyar?
2010. ápr. 6. 14:25
 79/96 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom aki nem kedveli a magyar népet az nem véletlen nem kedveli.Aki meg kedveli az se véletlen kedveli.

Úgy gondolom,hogy a magyarok RÉGEN sokat letettek az asztalra.De MOST mit teszünk le??MIT???

Mert az,hogy külföldön még mindig találnak fel dolgokat

a mai napig fejlesztik a kulturájukat addig mi mit csinálunk?Semmit.Vitatkozunk!

Gyilkoljuk egymást,parasztuzzok egymást,ocsmányoljuk,

kifikázzuk egymást.

Külföldön is ugyan így megy?

Voltam már jópár helyen külföldön.

Mindenhol nyugdtak voltak az emberek,nem a kapkodás ment

igaz Párizsban is szemét van,de a kisvárosokban NINCS

érdekes,hogy ők tudnak viselkedni mi meg nem.

Itt nem lehet senki tehetséges valamiben!!!

Mert bármit szeretne nem csinálhatja,bármiben érez

egy kis tehetséget nem nyílhat ki.

Nincsenek lehetőségek.Nem tartom túl normálisnak,hogy

már 14 évesen azon kell gondolkodnod,hogy hogy fog

megélni?miből lesz házad stb.

Ez az én véleményem.Várom,hogy belekössetek.

2010. ápr. 6. 14:58
 80/96 anonim ***** válasza:

amerika majmolóst irtam ,

nem azt mirtam , hogy utálom őket csak azt , hogy miért kell őket majmolni és ez alatt nem a hiphopot éertem hanem azt , hogy amerika igy meg ugy milyen jo ország mikor nagy részük még nem volt ott csak a Tv-ben látta , és azt ne higgyjétek , hogy ott mindent szabad meg nincsenek szegények .

én sem voltam ott de már több rokonom és ismerősöm volt és nem voltak nagyon elragadttatva /ahhoz képest amit a TV-ben látni/ .

és a japánokat birom .

2010. ápr. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!