Miért nem értik meg, hogy nem néptáncozni szeretnék? 14/L
Sziasztok 3 éves korom óta táncolok.
Mostmár 6 éve hip.hop táncolok vagyis 6 éve versenyzek
ezzel a táncal.
De a szüleim folyamatosan azt mondják,hogy nekem
néptáncoznom kéne és nem ilyeneket táncolni.-.-
Egyszerűen ez a néptánc.áhh.
Jó tiszteljük meg tartsuk meg a hagyományokat,de egyszerűen nem látom értelmét annak,hogy miért kéne
feladom azt amit 6 éve csinálok (vagyis több)..
és már külföldre is szoktunk menni versenyezni.
Ennek élek.Kiskorom óta ők szoktattak a táncra.
Már 11 éve táncolok folyamatosan és most álljak át
egy teljesen más stílusra.
Főleg ugy,hogy kénszerből kelljen járnom.
Mert,hogy anyukámnak is ez volt picinek a vágya,csak ők
nem tudták fizetni és ezért én járjak.
Hiába mondom,hogy ayu neked miért lenne jó ez?
Meg,hogy én nem szeretnék,meg,hogy nem látom értelmét.
De nem érdeklni.Mit mondhatnék neki?Mindig csak a vita
van belőle!!
Léccives segítsetek.
14/L
És mégis most mit vársz tőlünk?
Leírtad,hogy nem fogsz népitáncolni,mert azt a hiphop-ot, vagy mit szereted. Nyilván a szüleid meg nem fognak erőszakosan becipelni a néptáncra. Aztán,meg majd egyszer megunják,hogy veszekedjenek veled. Ennyi.
Neked van igazad. Én megértem a szülőket is valahol, de te a gyerekük vagy, nem egy kényükre-kedvükre programozható robot.
Nem tudom mit tehetnél. Járj hip-hopra, ha nem engedik, akkor meg nem táncolsz, csak észre veszik, ha szomorú vagy miattuk.
Annyira nem szeretem, mikor a szülők a gyerekükön akarják kiélni magukat!
20/L
Szia!
Szerintem ülj le velük beszélni.Mondd el nekik,amit itt leírtál nekünk.Meséld el,hogy neked a néptánc nem tetszik,te sokkal jobban szereted a hip-hop-ot és neked az évek alatt az életed részévé vált.
Remélem sikerül meggyőzni a szüleidet!
15/L
Hát reméltem,hogy hátha volt valaki ilyen helyzetben
és tud segíteni.
De képesek becipelni.Kifognak találni valamit,hogyha
nem megyek el velük akkor lesz valami.Ugyis nemsokára
előállnak valamivel.Mert,hogy az u.tesóm is néptáncozik
és,hogy miért nem lehetek olyan,mint ő??!!
Igen megértem őket,hisz a nagynéptánc stb..
De akkor miért nem picinek írattak be néptáncra??
Miért most.Már beszéltem velük,de azt hiszem ezt le is
írtam,hogy nem érdekli.
Kommentedet olvasva azt gondolom,hogy elsősorban a szülőkkel azt megértetni,hogy te a gyerekük vagy és azt kell(ene) csinálnod amit te szeretsz,élvezel,nempedig azt amit ők szeretnek.
Magyarázd el nekik,hogy hiába járnál néptánca nem lennél olyan,mint az unokatesód,mert két külön egyéniség vagytok.Mondd el,hogy te a néptáncon rosszul éreznéd magad,szomorú lennél és csak fölösleges idő és pénzpazarlás lenne néptáncra járnod.
Elmondom,de megint a vita lesz,de hátha megértik.
Lehet,hogy szolók az u.tesomnak,hogy majd beszéljen anyuval vagy valami,mert rá hátha hallgat hisz ő a kiscsillag az angyalka.köszi a választ.
Szerintem is ülj le velük, és mondd el, hogy nem szeretnél néptáncolni. Mivel a hipphopp az álmod, és nagyon szereted csinálni, ne mondj le róla. Mindegy ki mit mondd, vagy gondol, nekem is jobban tetszik a néptánc, de ez a te életed, neked kell tetsszen, amit csinálsz. Ha higgadtan elmondod nekik, amit ide leírtál, akkor meg fogják érteni. Ne felejtsd el, nem hisztizni, meg durcázni, csak higgadtan, azzal többre mégy. És nem kell kompromisszumos megoldásként néptáncolnod is, mert úgyis utálni fogod minden percét, úgy meg nincs értelme ott lenned, hiszen ha nem szívből csinálod, akkor megette a fene.
Kitartás, és drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!