Miért nem értik meg, hogy nem néptáncozni szeretnék? 14/L
Sziasztok 3 éves korom óta táncolok.
Mostmár 6 éve hip.hop táncolok vagyis 6 éve versenyzek
ezzel a táncal.
De a szüleim folyamatosan azt mondják,hogy nekem
néptáncoznom kéne és nem ilyeneket táncolni.-.-
Egyszerűen ez a néptánc.áhh.
Jó tiszteljük meg tartsuk meg a hagyományokat,de egyszerűen nem látom értelmét annak,hogy miért kéne
feladom azt amit 6 éve csinálok (vagyis több)..
és már külföldre is szoktunk menni versenyezni.
Ennek élek.Kiskorom óta ők szoktattak a táncra.
Már 11 éve táncolok folyamatosan és most álljak át
egy teljesen más stílusra.
Főleg ugy,hogy kénszerből kelljen járnom.
Mert,hogy anyukámnak is ez volt picinek a vágya,csak ők
nem tudták fizetni és ezért én járjak.
Hiába mondom,hogy ayu neked miért lenne jó ez?
Meg,hogy én nem szeretnék,meg,hogy nem látom értelmét.
De nem érdeklni.Mit mondhatnék neki?Mindig csak a vita
van belőle!!
Léccives segítsetek.
14/L
"Komolyan mondom ezek miatt a szülők miatt kezdenek el a gyerekek hazudni,cigizni meg inni...
"
Igen, te már csak tudod.
Ennyi mellébeszélést, pff... Van aki szerint a hip-hop tánc jobb, van aki szerint a magyar néptánc, én meg teszek mind a kettőre. Azért halkan megkérdezem: kit érdekel? A kérdező nem azt kérdezte, melyiket gyakorolja a kettő közül. A kérdező már DÖNTÖTT! Aki ennyi szövegértéssel nem bír, az menjen már a sunyiba legyen olyan kedves és ne itt rontsa a levegőt...
A döntésével pedig a világon senkinek nem ártott, szóval illene tiszteletben tartani. Ha nem megy, akkor ne írjatok. Gondolkodjatok inkább, higgyétek el nem fáj! :)
Kérdező: ülj le és beszéld meg velük. Csak nyugodtan, semmiképpen ne ingerült, sértődött hangnemben vagy kiabálva, mert akkor biztos, hogy meg sem fognak hallgatni. Érvelj, ha kell köss kompromisszumokat. Ha mindenképp néptáncot akarnak és büntetést helyeznek kilátásba, akkor se hátrálj meg, mert azzal jelzed nekik, hogy "meg lehet ezt a gyereket győzni, csak szigorúbban kell fogni".
Ha nem adnak rá pénzt, akkor zsebpénzből finanszírozd. Ha azt sem adnak, akkor keress valamilyen nyári munkát és abból fizesd. Ha látják, hogy hajthatatlan vagy, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb beadják a derekukat. Azt ne várd, hogy egyetértsenek, vagy hogy tetsszen nekik, de ez neked nem is kell, csak az engedélyük.
Egyéb: ehhez értesz, ezt szereted, csináld. Én azonban keresnék másodlagosan valami mást is. Vagy továbbtanulást vagy szakmát. A hip-hop táncból ki fogsz öregedni majd és akkor kell, hogy legyen valami még a kezedben, amivel munkát vállalhatsz és pénzt kereshetsz. Jobb, ha ezen már most e3lgondolkodsz és nem akkor koppansz nagyot.
"és nem ultraciki néptáncos mozdulatokat ráadásul egy olyan nép táncát melynek történelme enyhén szólva...brutális. I)"
Ellehet menni az ilyeneknek mint te..,hüle zsid@ k.u.rvä!
Hanyas voltál töriből??Tuti,hogy egész órán aludtál...
Menj a f..sz@mba,csak felidegesitesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!