Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nem értik meg, hogy...

Mért nem értik meg, hogy nekem mások is fontosak?

Figyelt kérdés

Gitározom elég rég óta, a tanárom a legokosabb, legjófejebb ember akit ismerek, ezért van néha, hogy csak fél órát fizetek ki, mert a többi elmegy beszélgetéssel, hülyüléssel. A társam egy nagyon helyes, vicces srác, vele is szeretek lenni, tehát imádok oda járni. A nyári időbeosztás nekem még nem jó nekem, ezért 2 hétig nem mehettem, most végre lenne időm, viszont a barátnőim is hívtak strandra. Megmondtam nekik, hogy nekem fontos a gitáróra is, mert tényleg az ad minden energiámat a hétre, a tanár és az a srác is ugyanúgy gondolkodnak, mint én, ami elég ritka... Azt hittem, meg fogják érteni, de csak az lett, hogy bedurcáztak, hogy biztos csak azért a helyes srác miatt megyek, meg nekem már nem is a zenéről szól, csak megint(megint..nem is volt még fiúm) pasiznék. Vélemény?

13L

2011. jún. 12. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
barátnőid?
2011. jún. 12. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ülj le beszélgetni a barátnőiddel. Mondd el nekik, hogy mit érzel velük kapcsolatban, mit jelentenek neked stb. és azt is, hogy mit érzel a zenéléssel, a zenetanároddal kapcsolatban, mit jelent ez neked. Próbáld velük megértetni, hogy számodra ők is és a zene is egyaránt fontos és nem szeretnéd, hogy egyik a másik rovására menjen. Ha tényleg a barátnőid, meg fogják érteni.. Szükséged lenne arra, hogy megértsenek és elfogadják, hogy nem mindig vagy szabad, nem tudsz mindig spontán programokon részt venni, mert ott van a zenélés is, de a szabadidődben szívesen vagy velük:)

Remélem tudsz beszélni a barátnőiddel:)

Szép nyarat kívánok neked és sok sikert a zenéléshez!!:)

16/L

2011. jún. 12. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már beszéltem velük, de nem értik meg, hogy be szeretnék majd kerülni a HangSzínTér iskolájába, és oda bizony jó lenne, ha simán jutnék be szórakoztató zenész tagozatra.

2011. jún. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!