Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok, ha a 18...

Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt kéne megbeszélned vele,hogy miben tudsz segíteni ha szükséges!

Amúgy a f@X nappal is feláll!

2016. febr. 6. 15:44
 72/77 selflike válasza:
100%
QQQQQQQQQQQQQRVÁRA egyet értek a 2. válaszolóval, tovább nem is olvastam. 18 éves, nagykorú. Az, h kivel, mikor és hol szexel, az égvilágon semmi közöd nincs. Törődj bele és örülj, h legalább gondol a védekezésre.
2016. febr. 7. 02:53
 73/77 anonim ***** válasza:
91%
Már bocs,de hogy-hogy "találtad" a felnőtt lányod cuccai között??Szerintem,hallgass és várd meg amig beszél erről veled.De,ha matatsz a cuccai között, nem fog veled megbeszélni semmit... :(
2016. febr. 26. 17:25
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben ez a kérdés nem csak valami idétlen troll agyszüleménye:

Kedves kérdező, az hogy "egészen véletlenül" óvszert találtál a lányod cuccai között nagyon jól tükrözi a mentalitásodat is: "Mindenki ellenem van, ez azt jelenti hogy igazam van, és mindenki téved". Talán azért nem írnak más 54 éves nők, mert elég kevés használja az internetet, de ha használnák is miért ennyire fontos számodra az, hogy ők is írjanak? Mert akkor nagyobb az esélye annak, hogy a saját véleményedet hallhatod vissza általuk? Én teljesen megértem, hogy mit miért gondolsz, de ettől még nem lesz igazad. Elfogadható, hogy te más világban nőttél fel, de ettől függetlenül ez a világ már 50 éve nem AZ a világ, az a világ halott, és ha ezt nem akarod elfogadni, akkor nem a lányod érdekeit nézed, hanem a magadét, és ez azt jelenti hogy nem vagy igazi anya, hiába próbálod azzal áltatni magad, hogy amit teszel az a helyes. 18 éves korban az ember már felnőtt, ha tetszik ha nem, és önálló életet akar élni, és saját gondolatai vannak. Akármennyire is erőlködsz, az idő kerekét nem tudod visszafordítani. Törődj bele, hogy a lányod már nem szűz, és légy igazi anya, és hagyd élni végre.

2016. máj. 14. 20:42
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
Orulnek, hogy vedekezik.. en 21 vagyok parommal elek 3 eve ..most jon az elso picikenk ( mielott barki elkezdene magyarazni nalunk hal isten megvan minden korulmeny ahoz hogy bevallalhassunk egy babat, szoval tervezett is volt ) 18 evesen a lanyok 98% el mar nemi eletet.. elobb utobb felfog noni a lanyod.. :)
2016. máj. 15. 03:06
 76/77 Izzy99 válasza:
100%
Ne haragudj de én a helyedben örülnék hogy legalább védekezik. Már bocs, de van egy lányod akinél találtál óvszert, és van egy nyilván kanos, gondolom kb vele egyidős fiúja, akivel két éve együtt vannak, ezek után szerinted még nem szexeltek?! Ha folyton a lányod nyakában lihegsz, és "nem engeded szexelni", akkor pár év múlva amikor majd elköltözik, vajon kivel nem fog beszélni? na igen... Egyébként meg ha szerinted a szex a tanulás rovására menne, akkor az a délutántól estig való idő amíg nálatok van a fiú, az nem megy "a tanulás rovására". És ne mond már hogy 18 évesen fiatal a szexhez, akkor mit mondasz annak aki már 13-14 évesen elveszti a szüzességét, a 18 éves kor legalább ideális. Tudom hogy minden szülő félti az ő kicsi "Tündérhercegnőjét" de egyszer mindenki felnő, ezt el kell fogadnod. Tudod igazából nem a lányod félted, hanem magad, hogy egyedül maradsz ha a lányod majd elmegy, és ez igenis be fog következni, csak még nem most, és valószínűleg nem e miatt . Nem tarthatod vissza a tapasztalástól, az élet örömeitől és fájdalmaitól, mert neki is végig kell mennie azon az úton amin te mentél, vagy egy másikon, de mire odaér ahol te vagy most, addigra ő sem akarja majd engedni a lányát szexelni. Szerintem ülj le vele beszélni, ismét, és mond el neki, hogy te maximálisan mellette vagy, és nem korlátozod, ha szexelni akar, tegye, csak védekezzen. Adj neki teret, hadd virágozzon ki, és te is adj magadnak esélyt a megértésre, és az elfogadásra.
2016. máj. 15. 21:47
 77/77 anonim ***** válasza:
30%
Na, azóta szexeltek?
2022. szept. 25. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!