Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 08:39
41/77 anonim válasza:
ugye nem gondolod h az egyetemen mindenki csak tanul????
43/77 anonim válasza:
De jó, hogy nem a te gyereked vagyok...úristen milyen emberek vannak.
44/77 anonim válasza:
Majd dugnak a sulivécében, nyugi.
45/77 anonim válasza:
Hallottad már azt a mondást, hogy hazudni tanít aki tiltással nevel? Vagy Shakespearetől azt, hogy ha valaki a tanulás miatt hanyagolja el a szerelmet sokkal többet veszít, mint amennyit a tudással nyerhetett volna?
Nem voltál te szerelmes 18 évesen? Nem akartál ekkor élni? Ha az utolsó 2 kérdésemre a válaszod nem,akkor már értem, hogy miért ilyen begyöpösödött a hozzáállásod...
46/77 anonim válasza:
kérdező,írj már légy olyan kedves,mit gondolsz arról,hogy mindenki ugyanazt írja?
én megértelek,komolyan,de ezt nem lehet csinálni egy felnőtt emberrel,elgondolkozol azért rajta,hogy ez elsülhet rosszul is?
47/77 anonim válasza:
Egyszerűen csak él nála a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" elv.. Igazán egészséges.
48/77 anonim válasza:
Nem irányíthatod még most is, felnőtt nő, teljesen egészséges hogy kívánja a barátját, hagyd hogy együtt aludjanak. Különben meg mit kutakodsz nála?? Nem szégyenled magad? Mi kérdezés nélkül SOHA nem nyúlunk egymás dolgaihoz!!! Mindenkinek van magán szférája!!! Azt tudod hogy nem csak fyerek csinálás céljánól lehet szexelni hanem élvezetből is? Lehet hogy te nem szoktál de ezt ne hárísd a lányodra! Igazán nem tehet róla hogy ha neked nincs intim kapcsolatod, attól még neki lehet meg vagyunk így egy páran. Nagyon el kéne gondolkoznod mielőtt rád nem csapja az ajtót! Mit csinálsz ha vejelenti hogy eljegyrzték egymást? Megpróbáltad szétszedni őket? Áááá ezzel mindent elárultál, hogy milyen szülő vagy!!!!
49/77 anonim válasza:
2 dolgot arulj el kerdezo:
te hany evesen veszitetted el?
es melyik szektahoz tartozol?
50/77 A kérdező kommentje:
52 éves nő vagyok,későn szültem őt.
Házasság után vesztettem el,erre neveltek
2016. jan. 31. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!