Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! Mit reagálnátok ha a...

Anyák! Mit reagálnátok ha a 14 éves lányotok bevallaná h biszexuális?

Figyelt kérdés
14L
2015. okt. 13. 21:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
"A te korodban én is az voltam, majd elmúlik!"
2015. okt. 13. 21:28
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Azt, hogy 14 évesen még gyerek, és nem tudja mit akar......majd kinövőd, nyugi
2015. okt. 13. 21:29
 3/22 anonim ***** válasza:
13%
Már önmagában azon is kiakadnék hogy 14 évesen szexel.
2015. okt. 13. 21:31
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

Semmit, a szexuális beállítottság nem döntés kérdése.

Viszont nagyon örülnék, hogy tart annyira közeli bizalmasának, hogy ilyenbe beavat.

Még pici a lányom, egyelőre a saját nemét se tudja, de ha kamaszként úgy alakul, hogy leszbikus vagy biszexuális lesz és méltónak tart arra, hogy elmondja, annak csak örülni fogok.

2015. okt. 13. 21:37
 5/22 anonim ***** válasza:
69%

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Ezek a válaszok, holy jesus. Itt tartunk Magyarországon 2015-ben.

Ha anya lennék, semmi különöset, megköszönném, hogy megbízott bennem és elmondta. Tudom, hogy a világon nem csak heterók vannak és ez így normális.

Kedves homofób szülők, nagyjából tíz százalék teljesen reális esély van arra, hogy a te gyereked is LMBTQ+ legyen, csak szólok.)

2015. okt. 13. 21:39
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

3-as, te hol látsz itt olyat, hogy szexel a lány? Csak azt írta, hogy biszexuális.

Amúgy ennyi idősen én még nem venném túl komolyan, de ha tényleg biszexuális lenne, akkor elfogadnám.

2015. okt. 13. 21:42
 7/22 anonim ***** válasza:
20%
5-s hol látsz itt homofób választ?
2015. okt. 13. 21:44
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
én is 14 voltam, amikor elmondtam anyukámnak. nem reagált rá semmi különöset. elfogadta de nem igazán érdekli, csak az számít neki, hogy boldog legyek, ezt mondta. azóta 20 éves vagyok, és még mindig biszex. sok szerencsét :)
2015. okt. 13. 21:48
 9/22 A kérdező kommentje:
Anyukám homofób..
2015. okt. 13. 21:57
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Én is az vagyok, nem lepne meg. De örülnék, hogy megosztotta velem, mert én nem mondtam el a mai napig sem a szüleimnek, pedig éltem lánnyal is párkapcsolatban. De nem olyan a viszonyunk, hogy beszéljünk róla. Ők egy álomvilágban élnek, és igen, ők is homofóbok sajnos. Persze, ezt úgy fejezik ki, hogy tudják, mit kell mondani társaságban, mert elég intelligensek hozzá, hogy ne viselkedjenek primitív módon, de tudom, hogy hazugság. Mert ismerem őket.

Én azt gondolom, hogy elsősorban vigyázz magadra! Érzékeny korban élsz, tiniként semmiképp sem könnyű a világ. Annak mesélj a legbensőbb érzéseidről, akiben megbízol. Felesleges támadásnak kitenned magad, amíg még nem szilárdultál meg a lelkedben. Biztosan vannak jó barátaid, akik kiállnak melletted, esetleg ha nem a szüleid, de testvéreid, unokatestvéreid, akik elfogadnak. Azzal beszéld meg, akiben megbízol, hogy nem támad, szid, kritizál, vagy lenéz! Olyasmit pedig, hogy valaki "kigyógyul" csak aluliskolázott ember mond. Éld meg amit érzel, figyeld magad, ismerd meg önmagad minél jobban, és majd felnőttkorra összeáll a kép. De ahhoz, hogy a megismerés akadálytalan legyen, védened is kell magad a támadásokkal szemben. Állandó gyűlölködésben, kritizálásban, lenézésben nem lehet egészségesen fejlődni. N32

2015. okt. 13. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!