Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit reagálnátok,...

Szülők! Ti mit reagálnátok, ha kiderülne gyermeketekről, hogy meleg vagy biszexuális?

Figyelt kérdés
Te, mint szülő, mit tennél ha gyermeked egy nap leülne veled és közölné a dolgot? Hogyan reagálnál?
2012. nov. 28. 09:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Sokat beszélgetnék vele erről és megpróbálnám megérteni.
2012. nov. 28. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem örülnék. Biztosan átmennék egy hatalmas lelki krízisen, de elfogadnám, hogy ő ilyen.

Gondolom neki sem egyszerű, akkor legalább a szülők álljanak mellette a szeretetükkel.

2012. nov. 28. 09:49
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Szülőként mondom (20 éves fiam, 18 éves lányom van)

Fogalmam sincs mit tennék,mert nem vagyok ebben a helyzetben.

Lehet hogy most azt írnám, hogy teljesen megértő lennék, de az is lehet hogy a valóságban kiakadnék, és képtelen lennék elfogadni. Én még úgy nőttem fel, hogy ez nem normális dolog..

Lehet hogy azt írnám hogy ez nem a természet rendje így 100%-ban elutasítanám, és tombolnék az idegtől.. De lehet hogy ennek ellenére teljes mértékben a gyerekeim mellé állnék és támogatnám őket..

Ezért nem is tudom a választ. Az ember könnyen mond bármit is, de a valóságban messze nem úgy reagálunk ahogy korábban kijelentjük.. Erre csak az tudja a választ aki benne is van. Akinek a gyereke elé állt ezzel a problémával és részese az életüknek..

2012. nov. 28. 09:55
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Én sem lennék kifejezetten boldog, de elfogadnám. Attól még a gyerekem maradna, és szeretném megismerni a választottját is, legyen bármilyen nemű. Semmiképp sem akarok haragot, keserűséget. Ami miatt zavar, az az, hogy utóda valószínűleg nem lesz, és hogy mégiscsak természetesebb, ha a fiam egy lányt, a lányom egy fiút hoz haza bemutatni, és nem fordítva.

Az, hogy bi, az nem érdekel egyáltalán, a biszexuálisok legtöbbje családapa, családanya, csak néha összejönnek egy rövid időre azonos neműekkel is. Ez kizárólag az ő dolga.

Ha csak a saját neméhez vonzódik, az viszont magával hozza azt is, hogy nyilván saját nemű emberrel fog együtt élni, akit mi is fogunk, vagy szeretnénk ismerni.

2012. nov. 28. 09:58
 5/19 anonim ***** válasza:
99%

Először fel kellene dolgoznom nekem is,de minden erőmmel azon lennék,hogy segítsem abban,hogy boldog és teljes életet élhesen a másságával együtt is.

Egy percig nem bántanám érte,hiszen nem tehet róla és bizonyára sokat rágódott magában amíg felém bizalommal fordulni mert és őszintén elmondta nekem.

2012. nov. 28. 10:01
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Mivel tisztában vagyok vele, hogy ez nem akarat kérdése megpróbálnám nyugodtan tudomásul venni, és megnyugtatni, hogy ez a mi kapcsolatunkban nem hoz változást. A gondban akkor lennék, mikor hazahozná a barátját. Valószínűleg elég kényszeredetten viselkednék.
2012. nov. 28. 10:13
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Semmit. Mit reagáljak?! Akkor ez van.
2012. nov. 28. 10:25
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem döbbentene meg. Én úgy nőttem fel, hogy ez is egy létező, normális dolog, előfordul és kész. Van meleg, leszbikus és biszexuális ismerősöm, barátom is. Senkinek nem érdekel a szexuális orientációja, mert a magánügyük, hogy kivel mit csinálnak az ágyban.

És még az sem izgatna, hogy "jajj akkor nem lesz kisunokám", mert ki tudja? Egyre több országban engedélyezik pl. a béranyaságot meleg párok számára is, szóval a jövőben minden lehetséges.

Én a gyermekem mellett állnék, mert így született, nem tehet róla, és semmi jogom emiatt megvetni vagy hasonlók.

2012. nov. 28. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Kíváncsi lennék hogy aki lepontozott, azt mi zavarta abban, amit írtam... #7
2012. nov. 28. 10:55
 10/19 anonim ***** válasza:
37%
Kösz a lepontozást.Lécci,pontozzatok le nullára.Kösz.1
2012. nov. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!