Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit reagálnál, ha egy számodra kedves művész ismerősödről kiderülne, hogy meleg vagy biszexuális?
09:19
Én is azt vallom, hogy barátok között nincsenek titkok! Szerintem is a legjobb, ha tiszták a lapjaink egymás előtt.
Nem tudom,azért a melegségről beszélünk,amit sokan elítélnek,és szerintem megbélyegzik miatta az embert.
Na meg végül is én úgy gondolom hogy magánügy,ha lenne ilyen barátom,elfogadnám,de nem akarnék tudni a részletekről....
Szerintem viszont ilyen előítéletes emberekkel a földön,normális hogy titkolja,fél a reakcióktól.
09:38
Igen, a versíró fiú ismerősöm is pont a reakciók miatt titkolta eddig mélyen a dolgot. Félt szegényke. :( De most, a vallomás után már könnyebb neki.
Ugyan mar, mit valtoztat azon hogy milyen a nemi identitasa, ha a kedves ismerosom/baratom, akkor igy is ugy is az marad, miert kellene kerulni ezert?
A teljesitmenyebol nem von le, hogy mit szeret privat.
Kevesbe tehetseges sem lesz attol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!