Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nőkhöz (is) vonzódik az a nő?
Elmentem ma egy hobbiboltba. Összeválogattam mindent, amire szükségem volt, de egy ecsetet nem értem el, így a pénztárnál mondtam a nőnek, hogy még egy legyezőecsetet is szeretnék. Kitett elém 3 fajtát. Az egyik túl nagy volt, ezért kapásból félretettem és a másik 2 sörtéjét kezdtem nézegetni, mire ő felvette azt az ecsetet és azt mondta, hogy ő a helyemben azt választaná, mert olyan finom puha és megsimogatta vele a kezem. Nem tudom, hogy én értettem-e félre, de ha ezt egy pasi csinálta volna biztosan flörtnek veszem...
Amúgy most voltam először abban a boltban, tehát még látásból sem ismerjük egymást.
26/L
Nem vagyok szobafestő-mázoló, (bár apumnak az a szakmája:D) de azt én is tudom, hogy igen is fontos az ecset puhasága. :)
Szerintem szimpla kedvesség volt tőle. :)
De próba cseresznye, menj vissza a boltba és vegyél még valamit, biztos elfelejtettél valamit. :P Aztán úgyis látszani fog rajta ha felkeltetted az érdeklődését, vagy sem. :)
ˇˇ
Te tudsz olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!