Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a 40 év feletti nőkhöz? 16f
Én is nagyon megbecsülöm, tisztelem azokat az érett nőket akik még a koruk ellenére is jól tartják magukat, nem engedik el magukat, határozottak és mérlegelni is megtanultak már. Egyszóval tapasztaltak, és erősek is, mert nem törte meg őket az élet.
Egyszerűen egy felnőtt nő sokkal többet ér a mai tizenéves diszkóribikék, és ezt meglátod, és ez eddig jó dolog.
A vonzódás már elég nagy túlzás, én személy szerint már egy 4 évnél nagyobb korkülönbségnél ne legyen semmiféle vonzódás, a gyomrom fordul fel tőle.
Azzal nyugtasd magad, hogy ideális esetben a veled egykorú lányokból is olyan tapasztalt felnőttek lesznek mint ők.
16f
én meg miért vonzódom a fiatal kiscsajokhoz? :/
te jobban jártál, mert téged nem fognak elítélni, de én hozzá sem érhetek egy 14 éves lányhoz, mert lepedofiloznának :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!