Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, tényleg vonzódi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, tényleg vonzódik hozzám vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

25 elmúltam és a munkahelyen együtt dolgozom egy velem egyidős lánnyal, igaz nem egy irodában. Szóval eljárunk együtt kávézni, kimegyünk a cigizni a parkolóba stb. Nemrég ismerjük egymást 3 hónapja. Amikor benyitok az irodába mindig széles mosollyal fogad mikor rám néz.

Neki is régóta tartó kapcsolata van és nekem is, ő már az esküvőt is tervezi jövőre a pasijával. Ma szabin volt a közvetlen munkatársam, így egyedül voltam az irodában, ő pedig többször bejött, hívott hogy menjünk együtt. Ha a kollégám is ott van sokszor nem tart velünk ha hívjuk sem, most viszont ő hívott engem mikor egyedül voltam. Nemsokkal az után hogy visszamentünk a helyünkre ő ismét átjött hozzám, de semmit nem mondott csak sétálgatott a szobában, mögém állt és az ablakon nézett csak ki. Kérdeztem hogy mi járatban, de csak annyit mondott, "csak megnéztem itt vagy e még" hol lennék reggel 10kor?:-)

aztán nem mondott semmi egyebet csak téblábolt és kiment. Tudom hosszúra nyúlt, és igazán nincs jelentősége mert nem kezdenék viszont senkivel, de fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Furán viselkedik és apró jelekből nekem az jön át hogy tetszem neki!? Hasonló korú nők véleményét várom, ne 10 évesek írjanak ha lehet:)

2012. nov. 13. 20:20
 1/4 betlindis ***** válasza:
tetszel neki. hogy csak szexet akar, vagy veled szeretné inkább az esküvőt jövőre, azt ebből nem lehet tudni :D
2012. nov. 13. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:

nem is az a lényeg, mert bármit is akarhat nem csalom meg a barátnőmet, egyszer már majdnem elbasztam egy hasonló dologgal, tanultam belőle, még ha csabító is.

Csak arra voltam kíváncsi hogy jól olvasok-e a jelekből!?

2012. nov. 13. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék gonosz lenni, de szerintem csak az önbizalmát ápolja a pozitív reakcióiddal. Ha helyes is vagy, akkor rendkívül imponáló még egy foglalt nő számára is, ha más férfi is érdeklődést mutat iránta. Játszik, így érzi magát igazi nőnek. Ezzel úgy érzi, hogy bármikor bárkit megkaphat.

Egy párkapcsolatban élő nő is nyitott szemmel jár!

2012. nov. 13. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Félre érted, ő az aki pozitív reakciókat "sugároz" felém, én nem tettem semmi félre érthetőt, vagy két értelműt.Kollégaként tekintettem rá, igaz nőként is azért, nem verem hátba mint egy havert:) Szóval az ő tettei voltak azok ami számora árulkodó.
2012. nov. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!