Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok igaz-e a mondas? Egyetertetek-e vele? K-bol lesz a legjobb feleseg?
Hát annyiban igen, hogy ha valaki eleve jobban szereti a szexet, szenvedélyesebb, kísérletezőbb, nyíltabb, mint amilyenek a K betűs nők, de nem kell hozzá annak lenni, az simán tudhat jól főzni is vagy megtanulhat és főzhet finomakat és lehet belőle jó háziasszony, feleség és anya.
Míg ha valaki nem olyan típus, hanem visszahúzódóbb, visszafogottabb, nem olyan fontos neki a szex, míg a vele együtt lévő férfinak igen, az mindegy milyen jó feleség típus, a férfi előbb-utóbb rájön, hogy másmilyen nő illik hozzá. De ez akkor van, ha a férfinak olyanok a szexxel kapcsolatos igényei. Ha nem, akkor pedig egy nem K-betűs hölgy is tökéletes feleség lesz.
Legalább is én ezt gondolom, de más lehet másként gondolja.
Hallottam már férfi szájából olyat, hogy a nő K a konyhában és háziasszony az ágyban és ő olyat szeretne, aki nem csak a konyhában K, hanem az ágyban is.
Ugyanazt akartam írni, mint a 3., lelőtte a poénomat! :)
Szóval nem, nem igaz.
Amennyiben a férfit hidegen hagyja a nő múltja (1000-ből egy) és amúgy jól kijönnek, akkor persze, rá lehet húzni a jó feleség jelzőt.
Más kérdés, ha a férj nem tudja, hogy az a pár milka nem diákmunkából gyűlt össze, amit az asszonyka a közös házba beleadott. (A hazugság/fontos infó eltitkolása nálam pl. kizárja azt, hogy valaki jó férj/feleség legyen. Persze a párja szemében lehet tökéletes, amennyiben az nem tud a feleség régi 'melójáról')
Nyilván a hivatásos hölgyek esetében kisebb a valószínűsége, hogy erkölcsös nőről van szó, és azért valljuk be, alapesetben nem árt, ha a házas felek erkölcsileg hasonló nézeteket vallanak.
Szóval igen, éppenséggel lehet belőle a párja szemében jó feleség, de meglehetősen ritka az olyan kapcsolat, ami egyáltalán elindul (vagy nem fut gyorsan zátonyra) ilyen háttér mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!