Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok igaz-e a mondas? Egyetertetek-e vele? K-bol lesz a legjobb feleseg?
Inkább az az igaz, hogy egy nő az utcán szelíd, kedves legyen, az ágyban meg egy "k.rva".
És az én véleményem, hogy NEM, soha nem lesz belőlük legjobb feleség!
És márpediglen pont azért, mert fontosabb volt nekik a sokkal-sokkal több pénz, mint amennyit a k.rvaság előtt kerestek, mint az erkölcsösség... Akárki akármit mond, azért, hogy legyen házam, autóm, stb.-m nem adnám el a testem. Az én nézeteim szeritnt egyáltalán nem normális.
Inkább forditva: feleségből lesz prosti. Egyszer elmentem egyhez, saját tapasztalatom volt de Lehet én fogtam ki rosszat, miközben a nővel voltam, odakint a hidegben várt a palija/férje a 3 éves gyerekükkel-ez utolag derült ki, ráadásul nem is ugy nézett ki mint a képeken, 1 kis szőrszállal is baja volt. 25 ezrem es 1 napon ráment. De szerintem ha van pár 100ezer fölösleges pénzed eljárhatsz egyhez összejöhettek , hátha nem szórja el ékszerekre drága haszontslan dolgokra és nem csak magára költi, hajrá fogj ki egy olyat. Egy nem prosti barátnőt sokkal olcsóbb fenntartani, legközelebb már nem fogom sajnálni normális nőre a pénzt. Inkább menjen el napi 5000ft om mint 25000
Szar világ ez amit csak a pénzéhség hajt, egyesek a saját anyjukat/feleségüket is képesek eladni a pénzért. Ugyanilyenek a prostik is magukat árulják, pénzéhes agymosott zombik. Egy értelmes komoly nő nem a tárcád vastagságát fogja nézni hanem hogy nem vagy önző amikor valamit fizetni kell kettőtökért, h meg tudod teremteni az anyagiakat. Bár ez sem egyszerü mert nem keresel annyit h fenntarts egy jobb autót v saját, jo állapotu lakást vegyél. itt Mással van a probléma , a prostitució csak egy következmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!