Tesómmal jóban vagyunk, de mindkettőnknek van legjobb barátnője, nem egymásnak vagyunk a legjobb barátnők. Ti a tesótokkal hogy vagytok, mennyire szoros a kötelék?
ő a testvéred,minden körülmények között.ha jól kijöttök egymással akkor szerencsés vagy,ha nem akkor pedig el kell viselned(legalább is felnőtt korodig).
nekem is van tesóm,jóba vagyunk,de nem mint barát,hanem mint rokon.
18 eves vagyok, a hugom 14. Kb 2eve nagyon jo a kapcsolatunk, es igen, csak egymassal osztunk meg mindent. Illetve en meg a baratommal, de ugye o elvileg a tarsam, akivel barmit megbeszelhetek.
Ha sotet utcaban setalok haza, legyen az telen este hat, vagy buli utan hajnali 4, mindig ot hivom, hogy beszelgessunk:) es ez mukodik odavissza. Nagyon szeretem:)
Nekem van egy nagyon jó barátnőm, 11 éve ismerjük egymást. Múltkor sikerült nagyon megbántania, most nem tudom, mit tegyek..
A tesó-kérdés.. gyerekként sokat veszekedtünk a nővéremmel, de az elmúlt pár évben ez megváltozott, jóban vagyunk, gyakrabban beszélgetünk... Neki van egy 5 éves gyereke, aki ha közönsége van, produkálja magát, amitől a falra mászok, de nem szólhatok a tesómnak, mert akkor meg rám fog haragudni. Első gyerek, egyetlen unoka, és minden körülötte forog. Csak én rosszul vagyok ettől.
Olyan jó lenne párszor csak egyet kávézni a nővéremmel, vagy vásárolni, vagy akármi. Ott a gyerek és vagdosódik, vergődik és kezdődik a színház.
:(((
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!