Normális az, ha azt kéri a pasim, hogy válasszak közte meg a legjobb barátnőm között?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos és helyes pasival, mostanra kapcsolatban vagyunk viszont azt mondta választanom kell... vagy ő vagy pedig a legjobb barátnőm... nem tudom, hogy hogyan választhatnák kettejük között. Szeretem mind a kettőt, őt mint szerelmemet, a barátnőmet pedig mint a testvéremet. Mit tegyek? Normális, hogy választásra kényszerít?2012. okt. 23. 02:23
1/48 anonim válasza:
Nem normális. Nem teszek ilyet azzal, akit valóban szeretek.
2/48 anonim válasza:
Nem értem, miért kell válasz?
De aki ilyet kér tőled, annak kiadnám az útját...
3/48 anonim válasza:
Mindig azt vallottam és vallom is, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülnék 100%, hogy AZT aki VÁLASZTÁS ELÉ KÉNYSZERIT kizárnám az életemből. Mert ha valaki igazán szeret akkor SOHA nem kérne olyat, hogy zárjak ki valakit az életemből aki FONTOS nekem!!!
4/48 intrepid válasza:
Az új feleségek is előszeretettel választják le a barátairól a férjüket. Házasság után mars haza, nem a barátokkal lógni.
5/48 anonim válasza:
Nem normális. Ha ennyire önző, akkor vajon más dologban is az? Én a helyedben elgondolkodnék a továbbiakon.
7/48 anonim válasza:
Szomorú. Féltékeny pasid van. De hogy még a nőkre is.
8/48 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnője sorozatgyilkos, szóval ez így annyira nem kerek.
9/48 anonim válasza:
kiakar sajátítani a barátod..
Ha az én barátom mondaná,hiába szeretem imádom de szakítanék vele.. de hálistennek nincs ilyen gond,szereti a barátaimat,én is övéket :D
Én a barátnőmet választanám.
de előtte leülnék beszélni a csávókámmal h miért kell választanom. nem lehetnek barátaim?
10/48 anonim válasza:
Nos, ha azért kéri, mert fel napokat toltotok együtt es aztán is órákon keresztül beszéltek, ha ki beszéled a háta mögött, ha a barátnő mindenek felett áll, akkor teljesen normális, hogy ezt kéri. Ha normális baráti kapcsolatról van szó, akkor viszont nincs igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!