Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális az, ha azt kéri a...

Normális az, ha azt kéri a pasim, hogy válasszak közte meg a legjobb barátnőm között?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos és helyes pasival, mostanra kapcsolatban vagyunk viszont azt mondta választanom kell... vagy ő vagy pedig a legjobb barátnőm... nem tudom, hogy hogyan választhatnák kettejük között. Szeretem mind a kettőt, őt mint szerelmemet, a barátnőmet pedig mint a testvéremet. Mit tegyek? Normális, hogy választásra kényszerít?

2012. okt. 23. 02:23
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Voltam.
2012. okt. 23. 15:13
 42/48 A kérdező kommentje:
igazsag szerint a baratnomnek van csaladja, parja sot kis gyereke is szoval soha nem kezdene az en parommal. Az o parja elfogadta, hogy baratnok vagyunk es nem jott ezzel elo a baratnomnek hogy vagy ot valasztja vagy engem. Egyebkent a parom jo forman nem is ismeri a baratnomet es nem is akarja megismerni... es valoban a baratsagom mar sokkal regebbi mint ez a kapcsolat. Amugy sokkal tobbet beszelek es vagyok a parommal, mint a baratnommel!
2012. okt. 23. 15:52
 43/48 anonim ***** válasza:
Akkor valami van a háttérben amiről nem tudsz, vagy csak ferdíted a dolgokat a barátnőd javára, mert neked sem tetszik az ultimátum. A lényeg, hogy itt nem lehet reálisan ítélni.
2012. okt. 23. 15:58
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha ez így van, ahogy leírtad, akkor a barátod ki akar sajátítani. Kérdezted már tőle,hogy miért akarja, hogy megszakítsd a kapcsolatot a barátnőddel? Van-e bármi oka? Ha nincs, akkor az a válaszoló írta le jól, aki azt írta, menekülj, mert ki akar sajátítani és ez még csak a kezdet.
2012. okt. 23. 16:01
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy nem írtál semmi konkrétat, úgy sejtem, nincs a barátnődnek olyan dolga, ami gyanús... tehát nem drogproblémák stb. vannak a háttérben... ebben az esetben bizony én a sráctól búcsúznék el, ha csak azért beleszól az életedbe, hogy kivel tarthatod a kapcsolatot, mert 1) neki a lány nem szimpi csak vagy 2) ki akat sajátítani. Ebben az esetben ez beteges és gyerekes. Viszont ha ne adj Isten mégis durvább dolgok vannak a háttérben, akkor gondolkozz el a dolgokon...
2012. okt. 23. 17:05
 46/48 A kérdező kommentje:
nincsen semmi durvabb dolog. a baratnomnek beteg az edesanyja es ugymond lelki tamasza vagyok es o is nekem, mert egyedul meg a parom elott nem volt konnyu a helyzetem alkoholista szulokkel... szoval a baratnom tartotta bennem a lelket en meg tartom benne es segitjuk egymast, de meg igy is sokkal tobb idot toltok a parommal, egyaltalan nem hanyagolom el
2012. okt. 23. 17:16
 47/48 anonim ***** válasza:
25%
Valamit akkor sem írsz le amiből a párodnak elege van. Értelmes ember így nem ad ultimátumot.
2012. okt. 24. 09:44
 48/48 anonim ***** válasza:
75%

igy van...értelmes ember nem is ad így ultimátumot....sőt....értelmes ember egyáltalán nem ad ultimátumot...sokszor adhattam volna, de nem tettem, megkértem, hogy lehetőleg többet foglalkozzon velem, többet legyen velem, vegyen vissza bizonyos káros dolgokból, mert sajnos rámegy a kapcsolatunk...nem hogy hagyja abba, csak vegyen vissza valamennyit....egyetértek 82%os válaszolóval....egymilliószor adhattam volna ultimátumot mégsem tettem...miért? mert ki vagyok én, hogy én határozzam meg a döntéseit, barátait, gondolatait akármijét....megbeszélhetem vele, kérhetem egy bizonyos fokú változásra, és ha nincs meg a változás szakítunk és kész....de soha nem kértem egy ilyen esetben sem, hogy ő/az/akármi vagy én....

24L

2012. okt. 24. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!