Normális az, ha azt kéri a pasim, hogy válasszak közte meg a legjobb barátnőm között?
# 19/20:
Nem azt kéri, hogy legyen a barátnőjével kevesebbet, azaz vele (a férfival) többet, hanem azt, hogy szakítsa meg a lánnyal a kapcsolatot.
Ezt pedig érthetetlen, miért tolerálja valaki.
Az a helyzet, hogy a direkte ártó szándékot vagy a veszélyeztetést leszámítva nem nagyon lehetne olyan indokot mondani, ami miatt ésszerű lenne megtiltani a párodnak, hogy tartsa a kapcsolatot egy régi barátjával.
Kivéve az önzést.
Az ártó szándék és a szándékos veszélyeztetés pedig egy régi, jól kipróbált barátságban ritkán merül fel.
Viki, egyébként kérdezted már, hogy miért akar választásra kényszeríteni?
ma 10:56
rólam milyen képet ír le? leírom a tényeket amit látsz az utcán meg itt, sírva, hogy nem húznak szegényeknek gyűrűt az ujjára, akinek nem inge nem veszi magára.
A kép azokról alakult ki akik egyből dobnák a pasit ,mint egy kutyát, gondolom más emberekkel is ugyanígy bánnának. Ne online éljél csak, nézz körül kint is, nem 1 ilyen eset van a világon és azért van vele a pasi mert szereti. Tudod ez mit jelent? és inkább megszüntetteti a kapcsolatot a másikkal, akár testvéri akár nem(kinek mi a testvéri). Jogosan kérdezhetnéd, hogy miből gondolom, hogy a pasi jót akar... akik itt leírták a "kukába dobást" miből gondolják, hogy a barátnő akar jót? mi van ha rámozdult a barátjára aztán a kérdező úgyse hinne neki így kompromisszumot ad? És miért csak a pasinak kell alkalmazkodni? gondolom ha egy nő írta volna ki a hapsi haverjáról akkor is a hapsi lenne a legszemetebb. És akár tetszik akár nem, a férfi utálat a mai kor betegsége.
"Ha a te párod minden nap felhozná a lakásotokba a barátját és a barát ott lenne egész délután és este például. Egy idő után nem lenne eleged?"
Ha elegem lenne, akkor azt mondanám, hogy ne hozza fel minden nap, nem azt hogy "vagy ő vagy én".
"gondolom ha egy nő írta volna ki a hapsi haverjáról akkor is a hapsi lenne a legszemetebb. És akár tetszik akár nem, a férfi utálat a mai kor betegsége."
Ezt csak te gondolod így. Részemről például nem ez a helyzet.
Most komolyan: Az lenne a szeretet, hogy ha ultimátumot ad nekem a barátom, akkor kidobok egy több éves barátságot, mert neki nem tetszik?
Tegyük fel azt amit mondtál, hogy az a baja, hogy nyomul rá a barátnőm. Mi lenne, hogy ha elmondaná nekem? Nyugodtan elmondhatja. Ez lenne a tiszta és korrekt dolog, aztán majd eldöntöm, hogy megszakítom-e a barátnőmmel a kapcsolatot. Valószínű, hogy nagyot csalódnék a barátnőmben és kérdőre vonnám, miért csinálta. Lehet, hogy meg is szakadna a kapcsolatom vele. De a barátom részéről elvárható, hogy a problémáját mondja el, ne pedig ultimátumokat adjon. Felnőtt ember vagyok, nem kisgyerek, kezeljen már gondolkodó emberként, akivel meg lehet beszélni a dolgokat őszintén.
Ha a barátnőm mondaná azt, hogy "vagy a barátod, vagy én", akkor is ez a helyzet állna fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!