Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mire gondoltok és mit tennétek legszívesebben akkor, mikor az utcán sétálva egy vadidegen emelt hangon azt mondja nektek pl. , hogy "szia, kis tündérkém, de dögös vagy! "?
Tökön rúgnátok? Leparasztoznátok? Vagy csak szó nélkül mennétek tovább?
Épp ma láttam egy ilyet, mikor egy valóban nagyon csinos lánynak szó szerint ezt mondta egy szembejövő fiú.
30/F
Elröhögném magam és szó nélkül mennék tovább.
23/L
Én megijednék! De ha azt mondaná, hogy "gyönyörű vagy!" Akkor visszamondanám, hogy köszönöm és továbbmennék.
25n
Több hasonló is volt már velem, bár legtöbbször cicának szólítottak.. Hááááát.. mikor milyen hangulatom van... van, hogy "meg se hallom", vagy ha amúgy is ideges vagyok, akkor bemutatok, és megyek tovább xDD Nem méltó egy hölgyhöz, de amit az illető beszólt, az se méltó egy úriemberhez, innentől kezdve meg nincs miről beszélni :D
19/L
Ha tetszik vki, azt mondd: " Szia, tudom h nem is ismersz
de szerinem szép vagy. " esetleg: " Szia XL vagyok és tetszel nekem
Csak továbbmennék szó nélkül.
A tündérkétől meg amúgy is kiver a víz a nevem miatt..
De ha utánamfütyülnek arra van egy szöveg ami tetszik (csak még nem mertem kipróbálni, mert félek hogy ezek a dokkmunkások leütnének egy lapáttal cserébe):
Kutyának nézel vagy anyádat rigó b@szta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!