Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok van esély, vagy...

Mit gondoltok van esély, vagy beképzelem csak?

Figyelt kérdés

Elvileg jókor voltunk együtt, ma kellett volna megjönnie, de semmi. Pár napja azt vettem észre, hogy meg kell állnom lépcsőzés közben, mert a hasam bekeményedik vagy mi, de ennyi. A hőm 36,6-36.7 (az alap 36.4)szóval nem sokkal magasabb. Kissé hülye a helyzet, hogy ilyen marhaságokat írok, de öt éve várunk a csodára (persze sok mindenen túl vagyunk, nem a sült galambot várjuk), de hátha most sikerült.

Szerintetek ha holnap nem jön meg 7végén egy teszt?

Az a baj, hogy csak fél éve jó a mensim,így nem tudom, hogy megint elkezdett e rosszalkodni, vagy esetleg...

Ennyi tünet lehet, vagy ez semmi?

2012. okt. 18. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, egy teszt jól jönne-..
2012. okt. 18. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok, nekem is ilyen a hő változásom. Esetleg egy hőgörbét be tudnál csatolni?
2012. okt. 18. 21:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajna most ebben a hónapban nem készítettem :S Csak azóta mérem, hogy feszül a pocakom. Viszont az eddigiek alapján az alaphőmet már tudom.
2012. okt. 19. 06:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel 36,7 volt. --> sztem így ma sem jön meg
2012. okt. 19. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!