Szülők! Ti mit reagálnátok, ha kiderülne gyermeketekről, hogy meleg vagy biszexuális?
Figyelt kérdés
Te, mint szülő, mit tennél ha gyermeked egy nap leülne veled és közölné a dolgot? Hogyan reagálnál?2012. nov. 28. 09:42
11/19 anonim válasza:
Lelki dráma, krízis, de elfogadnám, elvégre a saját gyerekem. És természetesen vallja be, már akkor keressen meg, legyen őszinte vele, ha valami különös "késztetést" érez. Így igyekszem nevelni, hogy én legyek a legjobb barátja.
12/19 anonim válasza:
Semmi extrát. Mégis mit kéne? "Ejnye kisfiam/kislányom, hogy képzeled?" Vagy...?
13/19 anonim válasza:
Semmit az égvilágon. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy kinek milyen a beállítottsága. Ugyanúgy örülnék ha normális párja van, mint bárki más a heteró gyerekének. És ezt nem álszentségből mondom.
14/19 anonim válasza:
Mivel biszexuális vagyok, elfogadnám olyannak a gyermekem, amilyen. Tudom, hogy nekem mennyire nehéz volt, próbálnám segíteni őt...
15/19 anonim válasza:
Igazság szerint, én úgy állnék hozzá, hogy mindegy, csak legyen boldog, és szeressék egymást a párjával.
16/19 anonim válasza:
En sem tudom, mit tennek, ha ebben a helyzetbe lennek. Sem szulo sem homoszexualis nem vagyok, tehat nem lathatok bele. Annak, aki ebben a cipoben jar, ajanlom a "Prayers For Bobby" cimu filmet. Engem nagyon megrazott, bar, mint mondtam, semmi kozom hozza...
17/19 anonim válasza:
bocsánat hogy írok de a gyerekek szempontjából is meg kéne vizsgálni! 15 vagyok és meleg!
18/19 anonim válasza:
Az imák bobbyért szerintem is egy nagyon szép film. - http://www.youtube.com/watch?v=sW9KZArVDJk
De hogy mit reagálnék szülőként? Nehéz lenne, de elfogadnám.. kénytelen lennék, és Őt se szeretném kevésbé, de félteném mindattól a hiábavaló megaláztatástól ami emiatt vár rá. - Pedig pont annyit tehetne ellene, mint én...
19/19 anonim válasza:
Az ég világon semmit. Elfogadnám olyannak, amilyen. nem tehet róla, mint ahogyan te sem, hogy képtelen lennél azonos neművel egy kapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!