A 15 éves lányom a minap vallotta be a család előtt hogy biszexuális. Ti mit reagálnátok? Anyukák? Szülők?
Ez sajnos manapság "menő". Vagy csak divatból csinálja ezt sok lány. Tény, hogy a lányok vonzódnak egy kicsit a saját nemükhöz,de általában kinövik. Úgyis felnő, és megkomolyodik.
15 éves vagyok, és lány azért tudom. Ráadásul olyan suliba járok, ahol a lányok 90%-a "biszex".
gratulálok szülők ezúton is elnyertétek a lányom 1 igazi DIVAT RIBANC aki minden bizonnyal a barátait követve átvette az ő stílusukat. és annyira nyomorult, nyomorék, szánalmas kis 15 éves pi.csa, hogy ennél hülyébb nevelést nem is kaphatott volna.
nem szemétkedni akarok, és ne is haragudj, hogy ilyeneket írok, de az esetek nagy többségében ez az igazság.
19F
itt bármelyik csira is azt hiszi hogy joga van beleszólni egy szülö nevelésébe? szólj ha te jobban csináltad,vagy bármelyik orroló válaszoló, szánalmas, krédezö ne is hallgass rájuk, 6 évig tanultam ezt csak jobban tudom.
első körben valóban felmerülhet "divat" hullám de ha az lenne nem hónapokon át tartana már egy tartós kapcsolat.
ezenfelül a szociális nézetei változhatnak,lehet egyfajta labilis életvitelben van,száz oka lehet ennek (és nem a szülö nevelése elsősorban amugy)
a legokosabb dolog hogy elfogadod,hiszen ha jol érzi magát,az neked is a legjobb, és itt nem a szülö a fontos, hanem a szülönek is az hogy a gyereke jól érezze magát.felejtsd el az ilyen hol rontottuk el szövegeket, semmi köze ilyesmihet (szivlapáttal verném nyakba amelyik ilyesmit feltételez)hiszen ha alapból aggódsz,kérdezel a lányoddal kapcsolatban nem hiszem hogy rosz szülö lehetsz ugye.
ha megváltozik ,kinövi, ugylesz ha nem, nem. de ha kérdésed van erröl bövebben, irj privátot.
Ha az én gyerekem állna elém ezzel, akkor biztos, hogy elmondanám neki, hogy mindenben számíthat rám, mellette állnék, hiszen nem biztos, hogy könnyű neki elfogadni a másságát.
Azt gondolom, hogy szerencsés helyzetben vagy, mert megbízik benned/bennetek a lányod, hogy ezt elmondta. Sok gyerek/felnőtt nem meri bevallani, mert félnek az elutasítástól, meg nem értéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!