Szerintetek megengedheti magának egy tanárnő hogy raszta hajat viseljen, vagy biszexuális legyen és felvállalja?
Szexualitást normális esetben is kerülni kell a tanulók előtt.
Ha meg betegek is.. és az igazgató helyében már kicsaptam volna.
"Persze, hogy nem keltene ekkora pánikot hisz az teljesen természetes dolog,de a biszexualitás az már nem."
Az ilyen kijelentéseken én már csak röhögni tudok. :D
szerintem egy tanárnak ha bi ha nem nem illik az általános iskola környékén smaciznia a párjával...
engem még a kézenfogás nem zavar... egyneműeknél sem, de csók az már maradjon mindenkinek otthonra, vagy kivételes esetekben utcán, de ne lógjunk már egymás szájában nyilvánosan...
egyébként a raszta hajat se tartom tanárhoz méltónak...
Írasd át a gyerekedet vallásos iskolába.
Igaz, ott meg lehet, hogy a pap megbabrálja, de rasztahajú biszex tanárnőt nem láthat a gyereked.
Mikor értitek meg emberek, hogy ami neked erkölcs, az a másiknak nem az, és senkinek a véleménye nem etalon a másikra nézve.
Ó, micsoda sötétség, mit vétettem, hogy ebben a világban, sötét emberek közé kellett születnem!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!