Anyák! Mit reagálnátok ha a 14 éves lányotok bevallaná h biszexuális?
Figyelt kérdés
14L2015. okt. 13. 21:26
21/22 anonim válasza:
Jobb esetben 'kinövi' az ember... Vagy nem :D
22/22 anonim válasza:
Én ugyan még csak 18 éves vagyok, de válaszolok annyit, hogy a homofóbiás emberek nagyon "veszélyesek" tudnak lenni. Lehet megbékél vele, de ki is készíthet, ha meg még vallást is hozzáfűz, például kereszténységet, na akkor az maga a rémálom. Azt mondják, hogy ha valaki olyan szintem homofób', hogy szinte már csak arról beszél vagy nagyon sokat róla, akkor nagy esélye van a homo-/biszexualitásra. A te eseted úgymond könnyebb, mert ugye te még választhatod a másik nemet is. Akkor kicsit lehet, hogy könnyebben venné, de én is azt tanácsolom, hogy várj vele, mert megeshet, hogy még te sem tudod pontosan, csak kíváncsi vagy, ha 2-3 év múlva is ezen az állásponton állsz, akkor mondd el, de csak óvatosan. Készült egy ehhez hasonló esetről film is az "Imák Bobbyért". Sokan már csak a legvégsőbb esetben gondolkoznak tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!