Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! Mit reagálnátok ha a...

Anyák! Mit reagálnátok ha a 14 éves lányotok bevallaná h biszexuális?

Figyelt kérdés
14L
2015. okt. 13. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%

2 év múlva mond el ha még mindig az leszel.

#5 Szóval akkor minden 10. ember meleg vagy bi?

2015. okt. 13. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
#5 vagyok, utolsónak: nyilván ez csak durva becslés, de igen, a legtöbb statisztika szerint mondható, hogy így van.
2015. okt. 13. 23:08
 13/22 anonim ***** válasza:
20%

14 évesen még nem venném szentírásnak. Ennyi idősen annyi marhaságot gondoltam én magam is saját magamról, hogy az valami félelmetes. Ilyenkor a gyerekek a sok változás miatt hajlamosak dolgokat bebeszélni maguknak (pl. engem örökbefogadtak, autista vagyok, pszichopata vagyok, perverz vagyok, emo vagyok és nagyon szenvedek...). Főleg ha Tumblr-függő vagy és onnan "tanulsz" a szexualitásról, nemi identitásról és mentális betegségekről, az az oldal a tudatlan, összezavarodott kislányok gyűjtője és gyakorlatilag akkora marhaságokat tudnak összehordani divatból, hogy egyszerűen felfoghatatlan.

Ha TÉNYLEG biszexuális lenne, az nem zavarna különösebben (azt nyilván elmondanám neki, hogy legyenek ugyan olyan elvárásai a női partnereivel, mint a férfival), de az majd csak akkor, ha már felnőtt, kifejlődött szellemileg, érzelmileg és testileg.

2015. okt. 14. 06:26
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
A nők nagyrésze vonzódik a nőkhoz... Én is vonzódom, csókolóztam is lányokkal, sőt kicsit tovább is mentünk, de ennyi. Szexuálisan vonzónak találom őket, de nem lennék egy nővel párkapcsolatban. Ennyi idős koromban meg voltam győződve, hogy biszex vagyok. Sokkal jobban felizgattak a lányok, mint a fiúk. Aztán ez elcsitult, ahogy csitultak a hormonjaim. Most se hánynám el magam, ha egy nővel kéne legyek, sőt... ez mégsem akadályoz a heteró kapcsolatomban, házasságomban.
2015. okt. 14. 09:53
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Tinikoromban én is voltam egy ideig biszexuális. Lányokkal csókolóztam, meg ilyenek. Aztán ez elmúlt.

Ez szerintem elég sok lánynál előfordul, de ez nem azt jelenti, h vki biszex.

2015. okt. 14. 09:58
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
14-es (és 15-ös), ez egyáltalán nem így van. Az emberek a szexualitásukkal születnek, nem fog megváltozni vagy "kinőni belőle", maximum csak elnyomja. És lehetsz biszexuális ÉS heteroromantikus egyszerre. Tudod a kettő az nem zárja ki egymást.
2015. okt. 14. 16:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem felesleges elmondanod. Én is biszexuális vagyok, 20 éves, nem mondtam még el anyukámnak. Felesleges, akkor lenne értelme, ha barátnőm lenne, és beakarnám mutatni. Addig meg minek tudnia? Nagyon jó kapcsolatom van édesanyámmal, de ez tényleg olyan dolog, hogy tudom, hogy kicsit azért bántaná. Amíg nem muszáj, nem mondom el.Lehet, hogy sose lesz komoly kapcsolatom nővel, szóval lehet, hogy sose coming outtolok.
2015. okt. 15. 16:59
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
Felesleges ilyen fiatalon elmondanod neki.
2015. okt. 16. 09:43
 19/22 anonim ***** válasza:

nem bi csak probalkozik

en megkoszonnem neki a bizalmat es ujra elmodnam hogy safe szex a vilag legfontosabb dolga es hogy 14 evessen meg korai barmilyen komoly szex.

Persze ha lanyokal flortol csokolodzik semmi gondom vele bar egyik lanyom ighy kapota el a pfeifer betegseget es 4 honapig beteg volt

2015. okt. 16. 22:41
 20/22 anonim válasza:
100%

ahogy látom, mindenki "a te korodban én is...majd kinövöd" szöveggel jön. figyelj, ha így érzel, akkor ez van, és kész. ha pedig később rájössz, hogy tévedtél, akkor sincsen semmi baj. ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, hogy hogyan érzel, mert ezt egyedül csak te tudod! amilyen beállítottságúnak érzed magad, úgy definiálod magad, ezt másnak nem szabad megmondania helyetted.

nekem is 14 éves koromban kezdett jobban felmerülni a gyanú, ahhoz lépest, hogy már 11 éves koromban rajtakaptam magam, hogy a lányokat stírölöm. a heterók többsége valamiért nem érti, hogy a többi szexualitás is ugyanúgy működik, mint az övék (őket nem kérdezik meg folyton, hogy biztosak-e abban, hogy heterók).

ha homofób az anyukád, akkor valószínűleg ő is a korodba fogná, de ha annyira súlyos eset, hogy a testi vagy a lelki épséged is veszélyeb kerülne, ha elmondanád neki, akkor semmiképp ne mondd el! ráadásul, ha még kicsit félsz is attól, hogy hogyan reagálna, akkor lehet, hogy nem hallatszanál annyira magabiztosnak az előbújásod alatt. legfontosabb, hogy először te értsd meg, hogy mi zajlik le benned, ha ez még nem történt volna meg (gondolom, nem véletlenül írtad ki ezt a kérdést).

sajnos a korod miatt is azt hiszik, hogy csak bebeszéled magadnak, ezért szerintem érdemes várni, mert kell egyfajta határozottság ahhoz, hogy "hihetően" tudj mesélni bárkinek a beállítottságodról. ha nem bírod ki, akkor olyan emberrel beszélj erről, akiről BIZTOSAN tudod, hogy elfogad és nem pletykál.

16 bi lány

2015. okt. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!