Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?
"Sajnálom,hogy itt nincs velem egykorú,ő biztos megértene."
Nem tudom, hány éves vagy, de nekem 34 éves lányom van, és valahogy mégsem értelek meg.
Na hello tudom,elég sokan beolvastak már neked,de azért én is írok,13 vagyok,anya 41 éves.
Van egy 22 éves nővérem,akit anya 19 évesen,házasságon kívül szült.Kiszámolhatod:18 évesen bizony ő is szexelt.
A nővérem amúgy féltesóm,és bírom az apját,de megértem,hogy szétmentek,mert nem illenek egymáshoz.
Amúgy nem gondolod,hogy a most 65 éves nagymamám az 1993-ban 18 éves anyukámnak engedte,hogy szexeljen,akkor neked mos 52 évesen 2015-ben engedned kéne a nagykorú lányyodnak engedned kéne.
Amúgy mentalitásodban emlékeztetsz az ofőmre,ő is ilyen elvakultan gondolkozik,mint te.
Kérdező, beszélgettél azóta a lányoddal? Van valami fejlemény?
Gondolom már lefeküdt a barátjával, hiszen óvszert találtál náluk, most én a helyedben inkább arra koncentrálnék, hogy ne itt-ott kelljen szexelniük, titokban, hanem inkább hagynám hogy ott aludjon a fiú.
A korod és a későn jött gyerek nem mentség arra, hogy elavultan gondolkodsz. A lányod nagykorú, komoly kapcsolata van. Ahhoz se lenne semmi közöd, ha holnap elköltözne.
Értem én, hogy téged még másra neveltek, de gondolom te is haladsz a korral, van tévéd, mobiltelefonod, számítógéped, amik a gyerekkorodban még nem voltak. Ebben a kérdésven is haladnod kellene. Óvszer van nála, tehát nem akar gyereket. A szex pedig jó dolog.
Sajnálom a lányodat.
Téged is, mert elkeseredetten ragaszkodsz az elavult elveidhez.
Nem szülted olyan későn, az én anyám 51 éves, én 14 vagyok, szóval idősebb volt, amikor szült, mint te.
18 évesen már biztos nem szűz a lányod, főleg, ha óvszert találtál nála.
Én szűz vagyok, ezt anyám is tudja gondolom, de sose beszéltünk ilyesmi dolgokról. Ameddig nem jött meg, még a mensiről se, azt se tudtam, hogy létezik ilyen, nagybátyám akkori élettársa avatott bele a dolgokba. Szóval erről nem mondta el a véleményét. De barátomat átengedte hozzánk, és nem járkált be a szobámba egyáltalán. Pedig mi nem voltunk együtt évek óta, csak pár hónapja, azóta szakítottunk is. De megbízott bennem, tudja, hogy felelősségteljes vagyok, akármiről is legyen szó. Akkor fogom elveszteni a szüzességem, amikor jónak látom, azzal, akivel jónak látom... Ebben nem akadályozhat meg, de szerintem nem is akarna. Bár ki tudja, mint említettem, nem beszélünk ilyenekről. Ő 22 évesen vesztette el, ezt megkérdeztem tőle egyszer. De tudja, hogy most más világ van. Nem szól bele a dolgaimba, bízik bennem és ez így jó. Én meg vigyázok magamra.
Attól még, mert él nemi életet, még tud a tanulásra koncentrálni. Bízz benne. Félő, hogyha tiltod, hazudni fog és nem fog bízni benned, pont ezért.
LoL, A suliban osztogatnak ilyen csomagokat...
Tudod annak idején, pont az ilyen szülők lányai voltak a leghajlandóbbak...
Valószínű, hogy a másik szülővel már rég megbeszélte, mert veled nem lehet, vagy nem adsz neki teret, lehetőséget, bizalmat(ez is lehet).
Már (sajnos) 14 éves korában megkellett volna ezt beszélned vele, nem leugatás szinten. Ha fogod annál rosszabb, hidd el erről szólt vagy 15 évig az életem, hogy ilyen lányok vigasztalódtak velem.. Középút és rendben lesz. Én azért mindenképp, leültetném és megkérdezném, hogy mikor gondolták és vagy volt-e már.
"egy 18
éves lány,aki érettségizni fog 3 hónap
múlva,majd egyetemre készül,csak és
kizárólag a tanulással foglalkozzon"
OK, de akkor miért engeded, hogy ott legyen a barátja pár órára? Úgyse tanulnak addig. Akkor meg nem mindegy mit csinálnak?
Egyrészt védekeznek de még ha gyerek is lenne akkor is mi van? Gyerek mellett is lehet egyetemet végezni aztán dolgozni. De az óvszer eléggé hatékonyan véd így erre szinte semmi esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!