Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert
találnátok?
Én örülnék neki, mert felelősségteljesen védekezik.
Te viszont készülj fel, hogy a lányod az első alkalommal le fog lépni, és làtni se fogod többé.
2016. jan. 30. 10:33
szerintem is kamu kérdés, nem hiszem, hogy ilyen betegen kezelés nélkül flangálhatna a kérdező :)
2016. jan. 30. 11:32
én aztán ultrakonzervatív vagyok,de ez még nálam is kiüti a biztosítékot. 18 évesen nyugodtan szexelhet,tartós,normális kapcsolata van,és biztos nagyon jó "kislány",ha csendben tűri a kis szabályaidat.
neked sok közöd nincs a valósághoz az biztos,ezennel felvilágosítalak,hogy a lányod bizony szexel,előtted pedig letagadja.
De az is lehet,hogy lufit akartak fújni a gumiból,és szélnek ereszteni,vagy vízzel akarták megtölteni,és a járókelők nyakába dobálni. Csak ez nem valószínű.
2016. jan. 30. 12:11
nem tudom milyen szulo vagy ! de tenyleg miert zavarod oket , azt hitted hogy meg nem fekudtek le annyi ideje elteltevel ??? nala is megtortenetett mikor nala volt , nem muszaj app nalatok amikor ott van a baratja ! vagy feltekeny vagy ? szereted a pasijat? amugy normalis hogy szexel 18 evesen ! a mai vilagban ki nem szexel , kezdjuk ott !!! .... es normalis hogy ovszer van nala , orvendj ennek , szerintem o jobban erzi magat biztonsagoban ha nala van az ovszer es nem a pasijanal !!! hadd elje az eletet , ha meg terhes marad , akkor majd az o baja lesz , o elfogja donteni hogy mit csinaljon az eletevel
2016. jan. 30. 12:17
25/77 A kérdező kommentje:
Látom,csak én gondolom úgy,hogy egy 18 éves lány,aki érettségizni fog 3 hónap múlva,majd egyetemre készül,csak és kizárólag a tanulással foglalkozzon a többivel ráér. Ráadásul 18 évesen még szerintem bőven korai szeyelni,nem érett rá.
És szerinted hány évesen lenne érett? És a tanuláson kívül semmit nem csinálhat: Olvasás, filmnézés, beszélgetés, teázás, minden tilos, csak a tankönyveket lapozgassa?
Szerintem te tényleg egy troll vagy.
2016. jan. 30. 12:34
Kamu. Az ennyire korlátozó szülők a párkapcsolatot is tiltják, nem csak a szexet.
2016. jan. 30. 12:41
28/77 A kérdező kommentje:
A kapcsolatukat is próbáltam az elején,de nem jött össze. Beletörődtem,legyenek együtt,de csak úgy ahogy a korukhoz illik,mint két gyerek.
29/77 A kérdező kommentje:
Most ne gyertek nekem azzal,hogy nem gyerekek,mert de nagyon is azok még
Hát te tényleg kamuzol. Vagy nincs valami rendben a fejedben.
2016. jan. 30. 12:49
Kapcsolódó kérdések: