Szülők, ti hogy reagálnátok, ha a 18 éves lányotok egy 23 éves sráccal járna?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 11:59
1/22 anonim válasza:
Sehogy. Ennyiből semmire sem lehet következtetni. Meg kéne ismerni. N32
2/22 anonim válasza:
épp ennyi voltam mikor megismertem a férjemet, 18 voltam, ő 24. 10 évet éltünk együtt, most már a férjem és családunk van. Nem szólnék semmit rá :)
3/22 A kérdező kommentje:
Rendes srácnak tűnik és látszik, hogy szereti a lányomat, de én kicsit soknak tartom a korkülönbséget köztük.
2015. aug. 26. 12:06
4/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. A fiúk úgy is később érnek. Tökéletes a korkülönbség. Ha rendes és szereti a lányod, akkor nem is kérdés. N32
5/22 anonim válasza:
teljesen jó a korkülönbség, szerintem nem jó ha egyidősek, de beleszólni se lehet.
nagyszüleim és szüleim között is 5 év van, nagyszüleim 65 évet életek le együtt, szüleim 35 év után váltak el.
köztem és férjem között csak 2 év van, de nem bánnám ha kicsit több lenne :)
7/22 anonim válasza:
Nagy korkülönbség? Te miről beszélsz. 5 év az teljesen átlagos. Én 18 évesen 35 évessel jártam.
9/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a fiúk később kezdenek el komolyodni, mint a lányok. Szerintem teljesen jó.
10/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok az 5 év.
Igen egy 14 és egy 19 éves között sok az öt év, de itt már pont ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!