Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok ha a 12. -...

Hogyan reagálnátok ha a 12. - éves lányotok nem fogadná el az őneki szánt ajándékot?

Figyelt kérdés
Már karácsonykor is ezt csinálta pedig telefont kapott, és most húsvétkor is megcsinálta ezt velünk. Van neki sok autisztikus tünete , de nem mondták ki , hogy autista a Vadaskertbe, járunk vele már 3 éve.Ez kicsit mindenkinek rosszul esett hogy tök jó ajándékot kapott, és meg se mézi csak közli hogy ez neki nem kell.
2015. ápr. 7. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Nyakon vágnám.
2015. ápr. 7. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Legközelebb nem vennék neki semmit, vagy ha nagyon jó fej akarok lenni, akkor válasszon ős ajándékot.

Persze, ha valóban autista, akkor azért picit másabb a helyzet.

2015. ápr. 7. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokta mondani hogy miket szeretne? Vagy hogy vágyna valamire? Így nem vennék semmit, mert nincs értelme hisz úgysem érdekli semmi.
2015. ápr. 7. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan ajándékot kapott, amire vágyott, és már mégsem kell neki, akkor legközelebbi alkalomra (szülinap, karácsony) nem vennék neki semmit. Ha csak úgy találomra vettetek neki valamit, akkor legközelebb kérdezd meg mit szeretne, esetleg válassza ki ő.
2015. ápr. 7. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
De ezt miért csinálja? Erre nem gondoltatok,hogy nem normális? Ő kérte, esetleg együtt választottátok? Mert nem egészen egészséges ha egy 12 éves gyerek ennyire nem jön lázba egy ajándéktól.
2015. ápr. 7. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:

"tök jó ajándékot kapott"

Szerintetek, de elég nyilvánvaló, hogy ő máshogy gondolja. Én nagyon ritkán veszek csak úgy magamtól valamit a gyerekeimnek, mert kamaszok ők is és nem lehet kiszámítani, mikor mit szeretnek. Ha találok valamit ami nagyin megtetszik és úgy gondolom, hogy nekik is tetszene, akkor felhívom őket és megkérdezem, vagy küldök róla egy képet.

2015. ápr. 7. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha autista (vagy hasonló tünetei vannak) akkor ez van, eszemben se lenne haragudni rá.
2015. ápr. 8. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát én szomorú lennék... Oké, nem tetszett neki, de mondja meg kedvesen, tapintatosan, hogy másra vágyott volna, és legközelebb kérdezzem meg.

Én is ezt csináltam pár éve.. Karácsonyra kaptam egy ISZONYATOSAN ronda táskát, és majdnem elbőgtem magam, amikor megláttam. Mosolyogtam egyet (nagyon nehéz volt) és megköszöntem majd pár hét múlva amikor anyukám megkérdezte miért nem használom elmondtam neki, hogy nem tetszik. Ennyi...de hogy rávágja, hogy neki ez nem kell...húú..

Viszont ha az autizmus tüneteit mutatja (furcsa, hogy ez nem derült ki kisebb korában), akkor nem haragudnék, de ettől függetlenül kicsit rosszul esne.

2015. ápr. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!