Hogyan reagálnátok ha a 12. - éves lányotok nem fogadná el az őneki szánt ajándékot?
Legközelebb nem vennék neki semmit, vagy ha nagyon jó fej akarok lenni, akkor válasszon ős ajándékot.
Persze, ha valóban autista, akkor azért picit másabb a helyzet.
"tök jó ajándékot kapott"
Szerintetek, de elég nyilvánvaló, hogy ő máshogy gondolja. Én nagyon ritkán veszek csak úgy magamtól valamit a gyerekeimnek, mert kamaszok ők is és nem lehet kiszámítani, mikor mit szeretnek. Ha találok valamit ami nagyin megtetszik és úgy gondolom, hogy nekik is tetszene, akkor felhívom őket és megkérdezem, vagy küldök róla egy képet.
Hát én szomorú lennék... Oké, nem tetszett neki, de mondja meg kedvesen, tapintatosan, hogy másra vágyott volna, és legközelebb kérdezzem meg.
Én is ezt csináltam pár éve.. Karácsonyra kaptam egy ISZONYATOSAN ronda táskát, és majdnem elbőgtem magam, amikor megláttam. Mosolyogtam egyet (nagyon nehéz volt) és megköszöntem majd pár hét múlva amikor anyukám megkérdezte miért nem használom elmondtam neki, hogy nem tetszik. Ennyi...de hogy rávágja, hogy neki ez nem kell...húú..
Viszont ha az autizmus tüneteit mutatja (furcsa, hogy ez nem derült ki kisebb korában), akkor nem haragudnék, de ettől függetlenül kicsit rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!