Szülők, ti hogy reagálnátok, ha a 18 éves lányotok egy 23 éves sráccal járna?
Mivel már felnőtt nő elköltözhet ha akar, ez előbb-utóbb be fog következni. Akkor ezek szerint nem fog továbbtanulni a lányod? Már dolgozik? Van saját keresete?
Milyen rendszerességgel aludjon nála? A srácnak már van saját lakása vagy hogy? Akkor mondjuk hétvégente alhat ott.
Kérdező ez amit legutóbb leírtál ez benne van a pakliban. De azért még ne vegyél rá mérget hogy a sráccal akar összeköltözni majd, másrészről jövőre 19 éves lesz, sőt munkát is keres, akár össze is költözhetnek, kipróbálhatják. Végül is nem 15 éves lesz már hanem 19,de az még nagyon messze van, addig legalább jól megismerhetik egymást.
De hát ez az élet rendje, 18 éves már a lány :-), ha rendes a srác nem lesz semmi gond.
Te tök hüye vagy.
Én 24 évesen jöttem össze a 29 éves párommal, az sem sok. Jó, már nem vagyunk együtt, de lényegesen érettebb, mint a 25-26 évesek.
Nem akarok bunkó lenni, de fogadd el, hogy már nem 12 éves a lányod. Azon agyalsz, hogy mi lesz, ha majd vele akar összeköltözni? Hát majd ő tudja. Ne te agyalj rajta. Pf.
Én 18 voltam, amikor a férjemet megismertem, ő 29 volt. A szüleim kb. meg sem kérdezték, hogy hány éves, nálunk nem volt divat ilyeneken kattogni...És 10 hónap együtt járás után felköltöztünk együtt Pestre, mert így alakult. Azóta eltelt 5 év, most akarunk babát.
Szerintem ne agyalj te a lányod életén, már nem csecsemő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!