Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti hogy reagálnátok,...

Szülők, ti hogy reagálnátok, ha a 18 éves lányotok egy 23 éves sráccal járna?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 11:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
A szüleim közt 7 év van és nagyon boldogok. Nem a korülönbség számít hanem a srác. Sztem ne zavarjon ;)
2015. aug. 26. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Jó korkülönbség ez sztem. Örülj hogy nem egy 30-35 évessel jár, sok olyan is van!
2015. aug. 26. 14:28
 13/22 A kérdező kommentje:
És ti milyen rendszerességgel engednétek azt, hogy a fiúnál aludjon? Nem féltenétek, hogy elmegy? A lányom idén érettségizik és végez a sulival és attól tartok, hogyha sokszor fog menni a sráchoz, akkor majd oda akar később költözni 1-2 éven belül.
2015. aug. 26. 16:19
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Mivel már felnőtt nő elköltözhet ha akar, ez előbb-utóbb be fog következni. Akkor ezek szerint nem fog továbbtanulni a lányod? Már dolgozik? Van saját keresete?

Milyen rendszerességgel aludjon nála? A srácnak már van saját lakása vagy hogy? Akkor mondjuk hétvégente alhat ott.

2015. aug. 26. 16:40
 15/22 A kérdező kommentje:
A srác még a szüleivel lakik. A lányom most lesz 12.es, szóval majd csak jövő májusban fog végezni. És már említette, hogy a barátnőivel suli után fel akarnak költözni Pestre közös albérletbe, amíg ők egyetemre járnak, a lányom meg ott keres fent munkát. És belegondoltam, hogyha ennyire sok időt fog a lányom a barátjával tölteni és ott aludni nála stb, mivel a srác már elég idős, mi lesz, ha a lányom vele fog felköltözni Pestre és együtt élni és nem a barátnőivel?
2015. aug. 26. 17:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok? Én 16 voltam a párom(aki most a férjem már :) )pedig 24. Azóta is együtt vagyunk, ennek már 16 éve. :)
2015. aug. 26. 17:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez amit legutóbb leírtál ez benne van a pakliban. De azért még ne vegyél rá mérget hogy a sráccal akar összeköltözni majd, másrészről jövőre 19 éves lesz, sőt munkát is keres, akár össze is költözhetnek, kipróbálhatják. Végül is nem 15 éves lesz már hanem 19,de az még nagyon messze van, addig legalább jól megismerhetik egymást.

De hát ez az élet rendje, 18 éves már a lány :-), ha rendes a srác nem lesz semmi gond.

2015. aug. 26. 21:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Te tök hüye vagy.

Én 24 évesen jöttem össze a 29 éves párommal, az sem sok. Jó, már nem vagyunk együtt, de lényegesen érettebb, mint a 25-26 évesek.

2015. aug. 30. 06:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok bunkó lenni, de fogadd el, hogy már nem 12 éves a lányod. Azon agyalsz, hogy mi lesz, ha majd vele akar összeköltözni? Hát majd ő tudja. Ne te agyalj rajta. Pf.

Én 18 voltam, amikor a férjemet megismertem, ő 29 volt. A szüleim kb. meg sem kérdezték, hogy hány éves, nálunk nem volt divat ilyeneken kattogni...És 10 hónap együtt járás után felköltöztünk együtt Pestre, mert így alakult. Azóta eltelt 5 év, most akarunk babát.

Szerintem ne agyalj te a lányod életén, már nem csecsemő.

2015. szept. 2. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:
18, felnőtt nő, nem szólnék bele.
2015. szept. 12. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!