Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok, ha a 18...

Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
97%
szerencsere a lanyod nem lett ugyanolyan csolatasu vallasos fanatikus...
2016. jan. 31. 21:23
 52/77 anonim ***** válasza:
80%
Kamu.
2016. jan. 31. 21:30
 53/77 A kérdező kommentje:
Úgy látom ha az emberek nem értenek egyet,rögtön kamunak gondolják. Sajnálom,hogy itt nincs velem egykorú,ő biztos megértene.
2016. febr. 1. 05:46
 54/77 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Nekem lehetne 18 éves lányom a korom szerint...

2016. febr. 1. 05:52
 55/77 anonim ***** válasza:
96%

Bocs, közben visszaolvastam. Van pár év köztünk, bár nem olyan sok, de hidd el, én sem értek egyet veled.

Sőt, szerintem a 90 éves nagymamám is elítélné a gondolkodásmódodat! A férjed mit szól mindehhez?

2016. febr. 1. 06:09
 56/77 anonim ***** válasza:
92%
Ott bukik a sztorid, hogy későn szulted. Nincs azert köztetek akkora korkülönbség, hogy Ennyire fennakadj ilyen TERMÉSZETES dolgon😉
2016. febr. 1. 07:45
 57/77 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom,hogy itt nincs velem egykorú,ő biztos megértene.

a veled egykoruak tobbnyire is maskepp gondolnak mind te kerdezo...

Nem mindenki katolikusabb a papanal!

2016. febr. 1. 08:06
 58/77 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem h ez nem kamu kérdés, és vannak ilyen szülők, akik még azt vallják h kb házasság után legyen csak szex.

Kérdező, meg kell értened, hogy ez már más világ, mint amikor te voltál fiatal. Már senki nem vár a házasságig az első szexszel, amint valakinek akad hosszú kapcsolata, lefekszenek egymással (rosszabb esetben még hosszú kapcsolat sem kell hozzá). Az iskolában egy bizonyos kor után már cikinek számít ha valaki még szűz (pl. 18-20 felett már biztos).

Manapság már 30-35 évesen házasodnak sokan, szerinted a mai világban az reális h addig nem szexel senki?

A fiú el fogja hagyni a lányod valaki másért ha ez nem változik. Mivel már 18 a lányod, muszáj lesz szemléletmódot váltanod és engedd a lányodnak hogy ott aludjon a fiú, a védekezésről esetleg elbeszélgethetsz vele, de nem biztos h igényli.

2016. febr. 1. 10:22
 59/77 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagymamám volt ilyen, neki nagyon furcsa volt hogy két fiatal csak úgy "egymással alhat", ha még nincsenek összeházasodva. Volt olyan, hogy jött hozzánk egy rokon fiatal pár (nem voltak házasok), és a nagymamám éreztette velük hogy nem fogadja szívesen őket...

AMikor nekem is lett barátom, én elmagyaráztam mamámnak, hogy manapság ez így megy, de mikor ott akartam aludni a barátomnál akkor a mamám hitetlenkedett, hogy majd a barátom szülei biztos nem fogják ezt engedni és elzavarnak majd meg kipenderítenek a házból. Aztán mikor engedték hogy ott aludjak, akkor a nagymamám is belátta hogy ez már más világ mint régen. De a mamám ekkor már 78 éves volt.

2016. febr. 1. 10:26
 60/77 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem vagyok annyi idős mint te, van a családban pár nálad idősebb nő, és egyik sem értene egyet, hidd el.

Ha neked megfelelt ez az életmód, hogy házasság után veszíted el, lelked rajta.

De a lányod egy felnőtt nő, aki szabadon rendelkezik a teste felett, és ha neki nem felel meg ez, akkor kedve szerint élhet szexuális életet.

Örülj neki, hogy ennyire jó magaviseletű, hogy nem lázadt még fel az idióta demagóg elveid ellen, és hogy védekezik.

Ha van egy kis esze, amint bekerül egy egyetemre/fősulira, dobbant, és vissza se néz.

2016. febr. 1. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!