Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok, ha a 18...

Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
98%

Ezzel csak azt éred el, hogy megoldják máshol, máshogy. Kevésbé biztonságos körülmények között, nyilván.

Nem akar teherbe esni, pont ezért van nála óvszer...

Kiskorában mumussal riogattad, hogy "jól" viselkedjen, most meg terhességgel?

2016. jan. 30. 08:58
 12/77 anonim ***** válasza:
98%

Elszégyellném magam, hogy így viselkedek,.ahogy te. Nómáális?

18 éves, hosszú párkapcsolata van. Miért várjon a testi örömökkel? Miért kell megfosztanod a testi szerelem szépségétől? Lehet szeretkezni úgyis, hogy nem.esik az ember teherbe. Nem tudom, hogy erről hallottál-e már... Nézz magadba, és gondold végig, hogy ezzel az undorító viselkedéssel mit fogsz elérni...

2016. jan. 30. 09:26
 13/77 anonim ***** válasza:
98%

Ez komoly?!

A lanyod nem 14-15 éves. Feltunt? Inkabb hagyd őket néha magukra. Lesegeted őket? Tiszta röhej vagy.

2016. jan. 30. 09:35
 14/77 anonim ***** válasza:
100%

Én megnyugodnék.

Mondjuk nem is gondolnám hogy még szűz. A húsvéti nyusziban sem hiszek.

Viszont szégyellném, ha a gyerekem nem mer velem őszinte lenni. Főleg ilyen női dolgokban.

2016. jan. 30. 09:41
 15/77 anonim ***** válasza:
98%

Ha ilyen lett volna anyám, már elhagytam volna.

Ritka nagy paraszt, és ősember vagy.

Azt hiszed még nem csináltak semmit? :D Naiv is vagy. De ki csodálkozik azon, hogy hazudik neked a lányod? Így mindenben hazudni fog, mert rákényszeríted, undorító vagy. Attól még tud tanulni, mert szexel.

Vagy esetleg hívő vagy? :D gondolom abba is bele van kényszerítve..

2016. jan. 30. 09:52
 16/77 anonim ***** válasza:
100%

Te nek ebben a vilàgban élsz.

1:örüllnék, hogy legalàbb van nàla gumi -->felelősségteljesen szexel

2: régóta együtt vannak, biztosan szexelnek, örülj, hogy ezt tartós kapcsolatban teszi.

3: inkàbb a biztonsàgos fog. gàtlàsi módszerekről beszélgessetek, vàlasszatok valami olyat együtt, ami megfelelő, ne a homokba dugd a fejed

4: én a biztonsàg kedvéért kivàltanék nekik esemény utàni tablettàt, nehogy azon múljon egy nem kìvànt terhesség

2016. jan. 30. 09:57
 17/77 anonim ***** válasza:
98%
az h szexel,nem jelenti h terhes lesz...ezt a lányod tudja,tesz ellene...de te ugy látszik nem tudod mire valo az ovszer...mikor szexeljen???40 évesen először??
2016. jan. 30. 09:58
 18/77 anonim ***** válasza:
98%

Szerencsétlen gyerek....ritka idióta anyja/apja van.

Hogy reagálnék? Örülnék neki, hogy védekezik.

2016. jan. 30. 10:06
 19/77 anonim ***** válasza:
95%
Ellenőrzöd őket? De miért kommandózol utánuk? Felnőtt nagykorú nő, hiába neked mindig a kislányod maradt de ő már érett nő. Tartós kapcsolatban szexel, nem vitték ki valami diszkóból a kuka mögé. Én korán elvesztettem, 14 voltam de ugyan úgy tartós kapcsolatba, 2 és fél év után. Anyukámmal leültünk és megbeszéltük. Nem állhatsz ennyire maradin a szexhez. Egészségesek és szeretik egymást. Élvezetböl is lehet szexelni nem csak baba miatt. Tudtad? Vagy frigid vagy? Ha igen attól még nem kell megtiltanod neki, inkább örülj hogy védekeznek!!!
2016. jan. 30. 10:11
 20/77 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pedig ez a kérdés provokáció.
2016. jan. 30. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!