Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok, ha a 18...

Hogyan reagálnátok, ha a 18 éves lányotoknál óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
96%
a pasi hany eves ??? hogy azt mondod gyerekek meg .... mar 18 evesen a lanyod nem gyerek , mert most ment be a felnott korban !!!
2016. jan. 30. 12:53
 32/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mikor lehetne szexelniük? Milyen korba élsz? Minden elismerésem a srácé hogy még most is kiáll a lányod mellett és vele van. Na de milyen anyós jelöltje... van baj nem kevés a hozzáállásoddal. Sürgősen változz meg mert el fogod veszíteni.
2016. jan. 30. 13:04
 33/77 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon remélem, hogy ez csak egy unatkozó 14 éves szokásos hétvégi kamukérdése. Ha nem, akkor ülj be egy sötét sarokba és maradj ott pár évig.
2016. jan. 30. 13:07
 34/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy igaz, de elgondolkodtatásul...

Nálunk egyetemen azok voltak sikeresek, akik már felnőttként mentek továbbtanulni, akár dolgoztak is előtte 1-2 évet.

A magológépek szépen elvéreztek. Az egyetem felnőtt kompetenciákat igényel, önálló, felelős döntéseket, talpraesettséget, magabiztosságot. Akit gyerekként kezelnek, az erre képtelen. Ha azt akarod, hogy az egyetemen sikeres legyen, akkor engedd felnőni!

(16 éves koromtól szexeltem, "ehhez képest" egyetemen köztársasági ösztöndíjas voltam.)

2016. jan. 30. 13:16
 35/77 anonim ***** válasza:
100%

Mért nem akarod hogy szexeljen a lányod? Már 18 éves és régóta együtt van a barátjával, nem 14 éves!

Szerintem alig várja már hogy egyetemre menjen és elköltözzön tőletek.

Egyébként ha akarják megoldják máshol. Pont nemrég volt itt egy kérdés, ahol egy 18 éves lány azt írta, hogy a barátnőjéék kertjében szoktak szexelni a bokrok között mert az anyja nem engedi hogy ott aludjon a fiú náluk... Ezen szerintem gondolkozz el...

És 18 évesen nem gyerek már. Nem értem a szex miben befolyásolja a továbbtanulást. Vagy mikor szexelhet szerinted, házasság után? Csókolózni se szabad? Kamerát is szereltél fel és ha úgy látod megérintik egymást akkor benyitsz?

Szánalmas.

2016. jan. 30. 13:21
 36/77 anonim ***** válasza:
100%

Hogy találtad azt az óvszert nála? Kutattál?

Ez amúgy azt jelenti hogy már lefeküdtek valószínűleg. Beszélgess el vele és ezentúl engedd hogy néha ott aludjon nálatok a fiú.

EGyébként pont az ilyen túl szigorú, mindent tiltó szülőknek szoktak jó sokat hazudozni a gyerekeik (mivel muszáj nekik), meg titkon kapcsolatokba bonyolódni.

2016. jan. 30. 13:25
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen nem gyerek.

Tartós pàrkapcsolatban simàn érett lehet a szexre.

Felelősségteljes.

Melyik tinit köt le csak a tanulàs? (Muhaha...azon kìvül kb. bàrmi jobban izgatja őket ilyenkor, az pedig természetes, hogy hajtjàk őket a hormonok, ez biológia) Ez kb. olyan mintha neked azt mondanà valaki, hogy csak a munkàddal foglalkozz.

Nagyon gyorsan gondolkozz el magadon....

30/N, csalàdos, szóval nem egy tini osztja most az észt :)

2016. jan. 30. 13:30
 38/77 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez igaz,akkor gratulalok,ritka sz.r szulo vagy.
2016. jan. 30. 14:27
 39/77 anonim ***** válasza:
98%

én konzervatív vagyok, férjem szerint túlzottan is.

speciel 18 évesen hétvégente mást se csináltunk :D na jó, este elmentünk bulizni, aztán éjjel még egy kört lenyomtunk! azóta eltelt 15 év, azóta összeházasodtunk és most várjuk a 2. gyerekünket, mindketten elvégeztünk minden iskolát, szóval nem hiszem, hogy rossz hatással volt ránk, hogy sokat, nagyon sokat szeretkeztünk :D

egyébként nem értem, ha nem 18 évesen, akkor mikor élje ki magát?

a másik meg, pont ez a nevelés az amivel elűzöd a lányod. azt fogod elérni, hogy 2 hónap múlva berág, lelép és soha többé nem látod!

2016. jan. 30. 14:57
 40/77 anonim ***** válasza:
97%
Ha a lányodnak van esze, akkor ahogy egyetemre kerül, vissza se néz. Én biztos ezt tenném.
2016. jan. 30. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!