Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?
5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.
az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?
Ès a làny engem hibàztatott hogy felkelt.pedig màr règ kelès volt.
Ugy èrzem nem fogom kibírni pèntekig.ès nem biztos hogy anyàèk eljöjjenek èrtem.. Mitcsinàljak?
Egyèbkènt semmizt nem tudok csinàlni csak tvzik a szoba tàrsam és szèt unom magam
Te figyelj, én ezt minden rosszindulat nélkül kérdem - soha életedben nem voltál még táborban? Ez az első?
Persze hogy este van honvágyad, az emberek 99%-ának olyankor van. Ha az ember felkészül rá, túl lehet lépni rajta. Csak ezért ne akarj egyből hazamenni.
Biztos kibírod.
Gondolj a szüleidre is egy kicsit, nekik is jó, hogy kettesben lehetnek otthon, nem? Hadd örüljenek a fejüknek még 2 napig.
Ha már összebarátkoztál 1-2 emberrel, akkor csak kihúzod péntekig. Lógjál velük, vagy hallgass zenét, olvass, stb.
Va tesóm is. Most hívtam anyàt azt mondta mire hazamegyek rendel pizzàt
Meg mondta hogy vàsàroljak magamnak valamit meg kajàt. Amugy annyira nem rossz itt csak haza akarok menni mert honvagyam van
Lehet, hogy anyukád egy kicsit bele akar lökdösni a "való életbe". 12 évesen már tényleg itt az ideje, hogy egyedül is el tudj tölteni pár napot, a család nélkül.
A honvágy teljesen természetes dolog, és kb. mindig előjön, ha távol vagy a szeretteidtől, főleg az első pár alkalommal, amikor külön vagy tőlük. Meg kell tanulnod kezelni ezt az érzést. Nagyon sok jóról maradsz le akkor, ha csak a honvágyadra hallgatva azonnal hazamenekülsz mindenhonnan.
Én 22 éves vagyok, nagy ritkán még velem is előfordul, hogy honvágyam lesz, főleg naplemente környékén. Ilyenkor felhívom anyuékat, beszélgetek velük, az már önmagában sokat segít, hogy hallom a hangjukat. Aztán telefon kikapcs, vissza a többiekhez, közben leszállt az este, már teljesen más a hangulat, mint alkonyatkor. És onnantól el van felejtve az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!