Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a gyereketekért...

Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

Figyelt kérdés

5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.

az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

2015. júl. 16. 01:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Az evangélikus táborból csoda hogy csak te szöktél meg.
2015. júl. 18. 22:35
 42/64 anonim ***** válasza:
Kedves előző. A táborban a többi gyerek olyan volt mint akinek az agyát átmosták volna. Nem voltak normálisak.
2015. júl. 18. 22:43
 43/64 A kérdező kommentje:
nemsokára indulunk de már most sirtam és görcsbe van a hasam. anya beszél majd a tanárral és akármikor hazajöhetek
2015. júl. 19. 07:22
 44/64 anonim ***** válasza:
Ha a tanár megértő (lévén nem az edződ) lehet kedvesebb lesz, nálunk a suliban a sportedzők általábban durvábbak voltak mint a tanárok (kivéve egyet... ugh...)
2015. júl. 19. 11:30
 45/64 A kérdező kommentje:
Itt vagyok de nagyon unalmas. Haza akarok menni lehet kedden megyek haza.
2015. júl. 19. 16:25
 46/64 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni szerintem. Ha már úgyis tudod, hogy előbb hazajössz, akkor ki is élvezhetnéd azt a 2 napot, amíg ott vagy.

Mitől uncsi? Nincs kivel beszélgetni? Nem mentek sehová? A sport csak nem uncsi, ha amúgy is jársz edzésekre, akkor csak szereted, nem?

2015. júl. 19. 16:37
 47/64 anonim ***** válasza:
Áruld már el hogy lehet uncsi egy tábor
2015. júl. 19. 18:50
 48/64 A kérdező kommentje:
Mert tegnap semmit nem csinaltunm. Vègig fiúkkal voltam. Ma kezdodnek az edzesek meg a programok anya azt mondta ne gondokjak arra hogy rossz hanem èrezzem jól maham meg hogy ne sirjak a telefonba mert az neki is rossz. Most megrpóbàlom jól èrezni magam ès itt maradni pèntekig
2015. júl. 20. 07:23
 49/64 A kérdező kommentje:
A làny àllandóan piszkàl. Azt mondja mindig hogy megver meg hogy hülye vagyok.ès nagyon idegesit. Àllandóan pasikhoz akar menni.a cuccaim is fèltem
2015. júl. 20. 17:17
 50/64 A kérdező kommentje:
Fiukkal mindig elvagyok de őket se akarom zavarni azzal hogy àllandóan bemegyek hozzàjuk. Egyre jobban azt èrzem hogy anya nem fog eljönni èrtem mert mindig mondja a telefonba hogy baràtkozzak ès hogy èrezzem jól magam ès csak kibirom màr pèntekig.. A kaja borzalmas alig ettem ma is a vacsora is rossz lesz ès èhes vagyok.. rosszul voltam ma ès többen is hànytak meg ment a hasuk Elaludni is alig birtam
2015. júl. 20. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!