Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?
5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.
az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?
nagyon próbálom elképzelni, hogy már 12 éves a gyerekem, azt hiszem nem mennék érte. ha mondjuk egy 2 hetes táborban nem érezné jól magát akkor oké, elmegyek, hazahozom, de 5 nap, az nagyon kevés, eslő nap utazás, terepszemle, az 5. napon meg már jössz is haza, tulajdonképpen 3 napot kell "kibírni", ráadásul ez egy edző tábor ha jól veszem ki, oda egyébként se bulizni mész, hanem felkészülni, nem?
én is táboros voltam, minden évben 7 éves koromtól 3 hétre mentem, vasárnap jöttem haza, hétfőn reggel indultam a következőre. rengeteg élményem van ezekből, hetekig tudnék mesélni, annyi mindent megismertem, gazdagodtam ezekkel :)
14 évesen angliában voltam cserediákként, alig tudtam akkor még angolul (azért is küldtek ki), nem mondom, hogy nem hiányoztak a szüleim, de jó volt, azt első 2-3 nap volt nehezebb, utána már felszabadultam és élveztem :)
Elmennék érte.
De szerintem jó lesz ez a tábor, főleg ha aranyos az a másik lány, és össze tudtok barátkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!