Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a gyereketekért...

Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

Figyelt kérdés

5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.

az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

2015. júl. 16. 01:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én gyerekem még csak 8 éves, és azt mondtam neki, ha nem érzi jól magát, vagy nagyon haza akar jönni, akkor érte megyek. És el is mentem volna érte ha úgy van. 2. este volt egy kis honvágy, pityergés, de hazajönni nem akart, beszéltem a tanárával is, aki megnyugtatott, hogy minden rendben. a további napokban már nem volt gond, jól érezte magát.
2015. júl. 16. 11:27
 12/64 anonim ***** válasza:
86%

nagyon próbálom elképzelni, hogy már 12 éves a gyerekem, azt hiszem nem mennék érte. ha mondjuk egy 2 hetes táborban nem érezné jól magát akkor oké, elmegyek, hazahozom, de 5 nap, az nagyon kevés, eslő nap utazás, terepszemle, az 5. napon meg már jössz is haza, tulajdonképpen 3 napot kell "kibírni", ráadásul ez egy edző tábor ha jól veszem ki, oda egyébként se bulizni mész, hanem felkészülni, nem?

én is táboros voltam, minden évben 7 éves koromtól 3 hétre mentem, vasárnap jöttem haza, hétfőn reggel indultam a következőre. rengeteg élményem van ezekből, hetekig tudnék mesélni, annyi mindent megismertem, gazdagodtam ezekkel :)

14 évesen angliában voltam cserediákként, alig tudtam akkor még angolul (azért is küldtek ki), nem mondom, hogy nem hiányoztak a szüleim, de jó volt, azt első 2-3 nap volt nehezebb, utána már felszabadultam és élveztem :)

2015. júl. 16. 12:09
 13/64 A kérdező kommentje:
Hát nem is az a baj hogy a szüleim távol lesznek. hanem a csapatba 2 lány van de ő 14éves és iszik,bulizik szoval ez a fajta. és én nem vagyok ilyen és vele kell egyszobába lennem. azt mondta majd veszünk 2 karton energia italt egyik az enyém másik az övé.De viszont van egy lány aki kosarazik (kosár edző tábor) rengetegszer találkoztunk már meccseken csapattársaim is beszélgettek vele meg pár szót én is és nagyon aranyos. bejelöltem facebookon és vissza jelölt szerintetek ráírjak? és meg kérdezzem hogy jön e a táborba? mert akkor tudnák pl. vele is lenni
2015. júl. 16. 12:15
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
naná!! :) látod, mindjárt nagylányosabb ez mint egyből anyát űzni és meglógni ;) remélem megy a másik lány és addig össze is barátkoztok!
2015. júl. 16. 14:04
 15/64 A kérdező kommentje:
Köszi!:) csak azt irjam hogy szia nem baj hogy bejelöltelek vagy mit? és akkor elkezdünk beszélgetni aztán rá kérdezek jön e az jó?
2015. júl. 16. 14:11
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elmennék, ha ezt kéri. Ez természetes.
2015. júl. 16. 18:09
 17/64 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim törődnek annyira a lelki világommal, hogy el sem küldenének egy olyan táborba, ahol nem érzem jól magam. De ha mégis elmennék, apukám első dolga lenne autóba ülni, akármilyen messze is vagyok. Bárhová megyek, mindig úgy búcsúzik el, hogy bármi baj van, hívjam, és ő jön. :)
2015. júl. 16. 19:24
 18/64 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan írj rá, "szia, te is jössz abba a táborba? (ha még meg tudjátok oldani) Nem szeretnél egy szobában lakni?" Vagy találj ki valami kérdést, kezdjetek el dumálni, utána jön magátók.
2015. júl. 16. 19:38
 19/64 anonim ***** válasza:

Elmennék érte.

De szerintem jó lesz ez a tábor, főleg ha aranyos az a másik lány, és össze tudtok barátkozni :)

2015. júl. 16. 20:28
 20/64 A kérdező kommentje:
azért kötelező mennem mert ha nem megyek nem kosarazhatok azt mondta az edzőm
2015. júl. 16. 20:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!