Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól
magát?
Figyelt kérdés
5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.
az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?
*élveznéd. de amúgy edződtől is ez milyen dolog már, hogy akkor maradhatsz a csapatban ha elmész? :O hát ez is elég felháborító szerintem
2015. júl. 18. 16:07
32/64 A kérdező kommentje:
De viszont az edzőm nem is jön hanem az iskolából egy tesi tanár.. ha megtudná hogy nem mentem hjajj nem is emrek belegondolni. elég kemény egy nőszemély
2015. júl. 18. 16:09
33/64 anonim válasza:
hát szegénykém nem irigyellek :S remélem jól alakul a helyzet, sok sikert :)
2015. júl. 18. 16:19
34/64 A kérdező kommentje:
10-en mentünk volna de ketten lemondták így 8-an megyünk. olyat nem lehetne hogy én meg a másik lány a 6 fiúval aludjunk egy 10 személyes szobában? anyát megkérdeztem de szerinte nem.
2015. júl. 18. 19:21
35/64 anonim válasza:
Na és a másik 2, aki lemondta, ők se játszhatnak a csapatban?
Ne hülyéskedj már, ha nem akarsz, nem mész. Aztán ha az edző pattog, küldd be apádat.. most gondolj bele, ha valakinek a nyaralás esik erre az időpontra, vagy beteg lesz, azt is kitiltja?
Viszont ha csak a félsz van benned, akkor vágj bele, aztán ha nem jól sül el, hazajössz.
2015. júl. 18. 19:46
36/64 A kérdező kommentje:
nekik kell vinni külön pénzt! és már sajnálom őket előre:D ház igazábol csak félelem van bennem első táborozásom lesz lehet amiatt is. legalább megpróbálok 2-3 napot kibirni aztán azt tettetem hogy beteg vagyok vagy valami:O reggel indul 8-kor a busz. de az a legrosszabb amikor anyáéktól el kell búcsúzni. pl pakolásnál is könnybe lábadt a szemem de majd valahogy megküzködök vele. köszönöm mindenkinek a válaszokat
2015. júl. 18. 20:02
37/64 anonim válasza:
"Nekik kell vinni külön pénzt"
Na ne. Amit az edző csinál, törvénytelen. Jelentsétek fel és kész. Vagy legalábbis fenyítsétek be. Nem is értem, a másik 2 gyerek szülei ezt csendben tűrik?
De ha ő nem lesz ott, akkor persze lehet jó is. Hajrá!
2015. júl. 18. 20:30
38/64 anonim válasza:
Nem értem miért nem bírsz ki pár napot a csaladod nélkül.
2015. júl. 18. 20:35
39/64 A kérdező kommentje:
azért kell vinni a pénzt annak aki nem jön mert a szakosztály helyette fizettett és annak nem kell fizetni aki megy
2015. júl. 18. 21:10
40/64 anonim válasza:
Engem nagymamám "kényszerített" táborba. Csak folyton azt mondogatta, hogy milyen jó lesz, el kell mennem, sok új barátom lehet. Egy hetes tábor lett volna. Ilyen evangélikus valami hülyeség. Soha nem hittem Istenben meg ilyenekben. De végül elmentem a táborba, ami az otthonomtól 223 km-re van. Anyáéknak mondtam folyton, hogy semmi kedvem nincs menni. Anya mindig azt mondta, hogy elhiszem de ha már mamának megígérted, ő pedig el intézte neked akkor menned kell. Bele törődtem, hogy én ott fogok meghalni abban a táborba ahol Isten mindenhol ott van. Apukám elvitt a táborba, ahogy kirakott és elment a szívem össze szorult és abban a percben mentem volna hazafele. Jött a szokásos dolog szobák kiosztása, ismerkedés, közös étkezés. Utána jött a 2 órás mise. Azt hittem, ott én feszítem magam keresztre. Mikor vége lett mondták, hogy most lesz egy 3 órás szabad városnézés. Csak vacsorára érjen mindenki vissza. Mindenki vissza ért vacsorára, csak én nem mert vonaton ültem, az összes cuccommal együtt. Persze rögtön jött a telefonálgatás, hogy merre lehetek. Az első hívás mamától jött. Persze nem vettem fel neki, mert tudtam ha felveszem akkor rábeszél, hogy szálljak le a vonatról és a nevelők értem jönnek. A következő hívás apától jött. Aki annyit mondott, hogy leszállsz a vonatról és menjek érted, vagy hazáig tudsz jönni. Persze hazáig tudtam menni 15 évesen. Mama 3 napig nem szólt hozzám. De nem bántam meg. Más táborba voltam amit nagyon szerettem, annak ellenére hogy nem ismertem senkit. Hiszen ezek a táborok tényleg arra jók, hogy új barátokat szerezz. De csak akkor ha olyan táborba mész amibe te is akarsz és nem csak rád kényszerítik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!