Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a gyereketekért...

Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

Figyelt kérdés

5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.

az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

2015. júl. 16. 01:18
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim válasza:
48%

Sok mindentől függ pl. miért akar hazamenni?

Amúgy hány éves vagy?

2015. júl. 16. 01:26
 2/64 A kérdező kommentje:
12 nemsokára 13
2015. júl. 16. 01:31
 3/64 anonim ***** válasza:
70%
Attól függne nálam is, hogy miért akar hazajönni.
2015. júl. 16. 03:48
 4/64 anonim ***** válasza:
2%

éjjel inkább aludj.

Venne a fene 12 évesnek mobilnetes okostelefont...

2015. júl. 16. 07:27
 5/64 anonim ***** válasza:
100%

Értem sose jöttek el, pedig minden táborból minimum a harmadik este sírva hívtam fel őket. Utáltam táborozni.

Ettől függetlenül nálam is az indoktól függne, hogy elmegyek-e érte.

2015. júl. 16. 07:29
 6/64 anonim ***** válasza:
100%
Igen,el mennék.Eleve rá se beszélném olyan táborra ahova nem szeretne menni.
2015. júl. 16. 08:48
 7/64 anonim ***** válasza:
91%

Remélem 12 évesen a lányaim már nem lesznek annyira anyám asszony katonái, hogy 5 napot nem bírnak ki nélkülem.

Bele gondoltál, hogy hogyan lesz késöbb az élteted, ha 12 évesen nem tudod anyukádékat 5 napra elengedni?

19 évesen egyedül mentem Amerikába egy idegen családhoz. Az elöttem lévö lány azért jött haza, mert soha nem bírta elengedni a szüleit, és akkor 18 évesen sem sikerült, így 2 hét után sírva ment haza. Nekem viszont egy szuper 1 évem volt, habár nekem is nagyon hiányoztak a szüleim, néha sirdogáltam is, de tudtam, hogy attól, hogy hiányoznak még nagyon jól tudom magamat érezni máshol.

Habár 7 éves korom ota táboroztam, és 1 heteket nem volt nehéz a szüleim nélkül kibirni. A

Neked az a bajod, hogy már most negatívan látod a tábort. Már most arrol álmodozol, hogy a szüleid majd elhoznak. Erröl a szüleid is tehetnek, mert nem azt sugalják beléd, hogy kibírod az 5 napot, hanem azt hogy ne bírd ki majd mi elmegyünk érted. Szerintem nem veled van a baj, hanem hogy a szüleid nem bírják ki nélküled, és ök ezt beléd sugalják.Ha te nem hívod öket az 5 napban, biztos lehetsz, hogy a végén sírva fognak várni, mertök képtelenek téged elengedni, és téged eleve úgy neveltek, hogy te is képtelen legyél elengedni öket.

2015. júl. 16. 08:55
 8/64 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha az első napok nehézségei után anyáék mindig hazavittek volna, lemaradtam volna rengeteg nagyszerű élményről.

Volt egy ismerősöm, aki képes volt az egyetemi (!) gólyatáborból felhívni a szüleit azzal, hogy "anya, itt isznak, haza akarok menni". Nehogy aztán te is idejuss, hogy 18 éves korodra se legyél képes megmaradni valahol a szüleid nélkül.

2015. júl. 16. 09:05
 9/64 anonim ***** válasza:
100%
En eleve nem küldeném a 12 éves gyerekemet olyan táborba ahova nem akar menni. Nem 7 éves már, otthon lehet hagyni napközben ha anyu, apu dolgozik. Semmi értelme úgy elindulni nyaralni hogy nem akarsz menni. Kis koromtól úgy vagyok nevelve én is, hogy azokban a dolgokban amiben képes vagyok döntést hozni, én döntök. Ne legyél már ilyen akaratgyenge. Egyébként nem, nem hoznám el a gyerekemet, csak ha olyan komoly indoka van (naponta többször verik a szobatársai, fizikailag rosszul van)
2015. júl. 16. 10:57
 10/64 anonim ***** válasza:
60%
Csak akkor kell elhozni ha beteg vagy. És mi lesz ha 2 év múlva el kell menned kollégiumba? Onnan is haza fognak hozni?
2015. júl. 16. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!