Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmennétek így buliba?

Elmennétek így buliba?

Figyelt kérdés

Ma lenne egy osztálytársam házibulija, ahová szinte mindenkit meghívott, csak engem nem. Meglepett, mert azt hittem, hogy jóban vagyunk, vagyis legalább annyira, hogyha már olyanokat hív meg a suliból, akikkel 10 mondatot se beszélt eddig, akkor engem is meghív majd. Nem tette, de mindegy.

A barátnőim azt mondják, hogy menjek el velük és is, mert olyan buliba a legjobb elmenni, ahová nem hívtak meg...

Gondoltam arra is, hogy véletlenül nem tett bele a csoportba, de csak feltűnt volna neki, meg a többieknek is.

Szóval ti így elmennétek, vagy nem?

2014. jún. 27. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyértelmű. Nem hívtak meg. Nem elég, hogy megalázó odaállítani, amikor nem akarnak látni, de még pofátlanság is.
2014. jún. 27. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írj rá az osztálytársadra, hogy szia mizu vagy valami, hátha tényleg csak elfelejtette és majd beugrik neki :)
2014. jún. 27. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. jún. 27. 15:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy szándékosan nem hívott meg... :)

Most felvetette valaki azt az ötletet, hogy tartsak én is bulit, mert azok elég jól szoktak sikerülni, meg jobb a környezet is. De nem akarok annyira szemétnek tűnni, hogy az embereket meghívom ide, hogy oda kevesebben menjek.

De van, aki azt mondja, hogy ezt kellene csinálnom, mert ide biztos, hogy többen jönnének.

2014. jún. 27. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Next on BULI wars. haha
2014. jún. 27. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Egymás után jönnek a szánalmas, kicsinyes ötletek. Alsó tagozat, mi?
2014. jún. 27. 15:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ne menj el, nem hívtak meg...hogyan néz ki, hogy "odapofátlankodsz" meghívatlanul... nem csak neked lenne ciki, a házigazdának is... ha bulit akarsz, tarts, de szerintem nem ugyanakkor, amikor az osztálytársad, hanem pár héttel később, akkor tuti ott lenne mindenki és neked sem kell meghívni, aki téged nem hívott meg... ha pl. vannak, akik mindkettőtökkel jóban van, hogyan döntsön, kinek a bulijába megy???? ha a tiédbe megy, akkor a másik sértődne meg, ha a másikhoz menne, te sértődnél meg...felesleges konfliktusokat kelteni...
2014. jún. 27. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Te akkora egy idióta vagy hogy az hihetetlen :DD De köszönöm mert eddig minden kérdéseddel sikerült elérned hogy szakadjak a röhögéstől :)
2014. jún. 27. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne menj, de te se rendezz azon a napon bulit.
2014. jún. 27. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Kész vagyok a kérdéseidtől. :-)
2014. jún. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!