Elmennétek egy buliba úgy, hogy biztosak vagytok benne,
hogy nem fogjátok élvezni?
Figyelt kérdés
Holnap lenne egy buli. Biztos vagyok benne, hogy nem élvezném. Viszont a barátaim számítanak rám, hogy megjelenek. Nem volt megbeszélve, hogy megyek, de általában el szoktam menni az ilyenekre, hiába nincs kedvem. Most viszont nagyon nincs. Találkoznék régi idióta ismerősökkel, akikkel nem egyezik az érdeklődési körünk. Nem szoktam inni, buliban meg ugye az ilyen alapfeltétel, emiatt sem szoktam élvezni, mert nem szeretem, ha az összes ember nekem sírja el a szerelmi bánatát.
Ha nem élvezném és csak feszengenék, akkor minek pazaroljak rá időt? Inkább akkor valami olyan elfoglaltságot keresek, ami hasznos/örömömet lelem benne.
2014. máj. 16. 19:21
2/16 anonim válasza:
Én elmennék. Idióta régi ismerősökön akár még jót is vidulhatsz. :-)
2014. máj. 16. 19:32
3/16 Fish1 válasza:
Nem, mert nem kényszerítem magam bele olyan helyzetekbe, amiben tudom, hogy nem érezném jól magam.
2014. máj. 16. 19:33
4/16 A kérdező kommentje:
A régi ismerősökkel az a baj, hogy ma is összefutottam eggyel, aki ott lesz a bulin, és azt mondja azzal a tipikus súgással, amit én is hallok, hogy nincs életem. Lehet eleget teszek ennek.
2014. máj. 16. 19:36
5/16 anonim válasza:
Helyedben én sem mennék el. Inkább hívj fel valakit, esetleg több embert, akikkel biztosan jó éreznéd magadat, és csinálj velük bulit. Így legalább lesz kifogás, hogy miért nem mégy el abba a másik buliba. Vagy csak nézz egyszerűen egy jó filmet a netről. Vagy hallgass zenét. Sok jó dolog van, ami lefoglalhat. Keresd fel nagyszüleidet, ha őket szereted. Gondolkozz, mivel tudnád lefoglalni magadat ma és holnap is.
2014. máj. 16. 19:49
6/16 anonim válasza:
Hát ez nagyon értelmes... Mi a halának a ... -ért mennék, ha nem élvezném? Számítanak rád? Talán értelmes ember módjára mond a szemükbe, hogy mi van, te ezt nem élvezed, téged ez nem érdekel stb. Őket/őt meg érdekli és ezért te érezd magad szarul?Vicces mikor az ember saját magának cseszi el a napjait, és panaszkodik, hogy szar az élet...
2014. máj. 16. 19:52
7/16 anonim válasza:
6-os: egyetértek!
2014. máj. 16. 19:55
8/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz elmenni, ne bonyolítsd túl: ne menj el. Magyarázkodni, kifogásokat keresni, valamilyen kamu dologra hivatkozni meg nem kell: kerek perec megmondod, hogy nincs kedved elmenni.
Különben máig nem értem, az emberek miért lepődnek meg, ha valaki megmondja az igazat. Gimiben az egész osztályom ki volt akadva rám, mert kerek perec kijelentettem, hogy nem akarok egy csapatban kosarazni az egyik osztálytársammal, mert túl erőszakos és nem hagyja érvényesülni a másikat. Mindenki kiakadt, közben meg azt láttam rajtuk, hogy egyfajta csodálattal néztek rám, amiért ezt ki mertem jelenti. Bocs az offért, de valamelyest témába vág. :-)
2014. máj. 16. 19:58
9/16 anonim válasza:
Te az a fajta vagy, aki csak azért jár bulizni, hogy ne lógjon ki a sorból? Állj a sarkadra, és éld az életet, ahogy neked tetszik! Én mindig így tettem, sosem jártam el, és nem bántam, meg, sőt, büszke vagyok, hogy nem hagytam magam befolyásolni.
32F
2014. máj. 16. 20:33
10/16 A kérdező kommentje:
Én sosem mondom, hogy rossz az élet. Az élet jó, az enyém a föld lakosságának több, mint felétől jobb, úgyhogy sosem mondom, hogy az élet rossz. Valaki mindig felelős azért, mert rossz a kedve egy embernek, vagy valaki vagy saját maga. Ezt tudom én is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!