Elmennétek utcabálra?
Figyelt kérdés
lesz ma este Sopronban vastag csaba fellépés és utána utcabál... anya azt mondta menjek vele.. vagyis kérdezte hogy szeretnék e.. én nagyon szivesen mennék mert jo lehet de barátokkal nem anyával.. mármint nem szégyellem vagy ilyesmi de 15 éves lány vagyok és szerintem ha ilyenre megyek akkor igazán nem szülövel kéne hanem elengedhetne már.. ő mindenképp megy.. és a munkatársa is az egyiknek van egy ugyanennyi idős lánya de ő se biztos hogy jön.. szoval ti elmennétek vagy valami ötlet? azt nem akarja hogy magammal vigyek valakit de ha az a csaj se jön akkor én egyedül semmiképp csak ezt nem tudom előre..2013. szept. 20. 14:52
1/3 anonim válasza:
Megértelek. Anyukám pánikbeteg (sehova nem tud egyedül menni), és az egész ifjúságomat megkeserítette ez a szar. Szinte mindenhova el kellett vele mennem, sokszor kellett hanyagolnom a barátaimat emiatt. Mai napig elvárja tőlem, hogy ha ő menni akar valahova, akkor ugrásra kész legyek, ami azért zavar, lévén, hogy 26 éves felnőtt nő vagyok saját napirenddel. Tudom, hogy nem tehet róla, de akkor sem szeretem, amikor úgy kezel, mint egy pórázon tartott kutyát...
Beszélj vele, hogy ha amúgy is megy a munkatársa, akkor nem lesz egyedül. Max elmentek együtt, aztán ott külön váltok és a barátaiddal folytatod tovább a bulit.
2/3 A kérdező kommentje:
neem nem arrol van szo hogy megparancsolta hanem megkérdezte szeretnék e menni szoval nem kötelező csak van rá jegye. és én azért nem tudom menjek e mert barátaim nem jönnek mert nem akarja hogy elhivjam őket meg amugy is nekik fizetős lenne akkor.. csak nem tudok dönteni hogy elmenjek e vele mert jo bulinak tünik csak nem szülövel.. aztán ha az a másik csaj aki velem egykoru kiderül hogy valami nagyképü r*banc akkor annyi:)
2013. szept. 20. 15:08
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy menj vele. Beszéld meg vele, ha összefutsz ott a barátnőiddel, akkor 1-2 óra erejéig lelépnél velük, mit szólna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!