Ma este el akartam menni a páromékhoz de megtudtam, hogy meghalt a mamája. Nem akarom az apukáját zavarni ezért lemondtam a találkozót de a párom nagyon mérges. Ti mit tennétek? Elmennétek hozzájuk vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 14:38
1/17 anonim válasza:
Biztos, hogy ilyenkor nem zavarnám a családot, nem illik. A párodat ennyire nem érdekelte a nagymamája, az egy dolog, de legalább az apja/anyja fájdalmát tartsa tiszteletben..
2/17 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Nekem jól esne egy támasz. Menj el!!!
3/17 anonim válasza:
Aki mérges, ha meghal a mamája, azzal élből átgondolnék mindent...
Kevés az infó, nem tudom, milyen szoros, régi a kapcsolat... Úgy néz ki, tényleg az apjára kell tekintettel lenni, őt nem kell vigasztalni...
4/17 anonim válasza:
Nyugodtan menj el, részvétet nyilvánítasz az apukájának és majd meglátod, hogy milyen a hangulat.
5/17 anonim válasza:
nem tudtok ma pl máshol talizni?
6/17 anonim válasza:
Ne menj!Ilyenkor tényleg nem illik,hagyd a családot most békén.Hívd el te a párodat,ha ennyire mérges..atyajóisten,ez a felfogás..én nem értem.
7/17 anonim válasza:
A párod vagy zokon vette, hogy nem akarod őt vigasztalni vagy egy hülye bunkó.
8/17 anonim válasza:
Ha velem ilyesmi történne, szükségem lenne támaszra és nagyon jólesne, ha velem lenne a párom. Attól, hogy elmész hozzájuk és részvétet nyilvánítasz, még nem zavarod őket. Egyszer úgyis találkozni kell velük… és szegények mondjuk egy hét múlva sem fogják fényesebben érezni magukat.
9/17 A kérdező kommentje:
Azért haragszik mert nem megyek hozzájuk pedig a szülei nagyon készültek.
2013. aug. 12. 14:50
10/17 anonim válasza:
*érzéketlen... (kicsit elkalandoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!