Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ma este el akartam menni a...

Ma este el akartam menni a páromékhoz de megtudtam, hogy meghalt a mamája. Nem akarom az apukáját zavarni ezért lemondtam a találkozót de a párom nagyon mérges. Ti mit tennétek? Elmennétek hozzájuk vagy nem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék,hisz ki vigasztalja ha nem a párja?
2013. aug. 12. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyformán gyászol, vannak, akiknek jólesik a részvétlátogatás, lehet a párod családja is ilyen. Az én párom is ilyen. Ha valami rossz, vagy akár tragédia történik, akkor ő nem azt várja, hogy békén hagyják, hanem hogy minden barát, rokon, ismerős menjen vigasztalni.

De ha csak arról van szó, hogy a párodhoz nem állt közel a mama és nem viselte meg annyira a halála, akkor meg találkozhattok máshol is, mondjuk ő menjen át hozzátok. Vagy elhalasztjátok a talit, ezért nem kellene mérgesnek lennie (hacsak nem az első verzió áll fenn).

2013. aug. 12. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen elmennék, hiszen a párom ezt szeretné. Nyilván vigaszra van szüksége, főleg úgy, hogy még a szülei is készülnek az érkezésedre.

Mindenki másképp gyászol.

2013. aug. 12. 15:09
 14/17 Neuro West válasza:
én elmennék..már nem azért h ne legyen rád mérges h nem mész hanem mert segíteni szeretnél neki h ott vagy mellette 'fogod a kezét' segìted őt lelkileg..nekem is jol esne ha ott lenne mellettem a barátom!Ami a szüleit illeti nyilvánítsd ki részvéted de ne kezdj el nekik mesélni mindenféle dolgokat hanem inkább hagyjátok őket magukra.
2013. aug. 12. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen esetben el KELL menni részvétet nyilvánítani, hacsak kifejezetten azt nem kérik, hogy hagyd békén őket.

Ne te döntsd el, zavarsz-e. Ezt nekik kell eldönteni.

Jóban-rosszban... ez meg most nagyon úgy néz ki, mintha te csak a jóban akarnád a párodat.

Hívd fel és mondd meg, hogy ha nem zavarsz, akkor mégis mész.

2013. aug. 12. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szülei nagyon készültek, akkor menj el.
2013. aug. 12. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen elmennék, ezt is át kell élni egy életben.

Vagy pedig: átadnám telefonon együttérzésemet és vígasztalásomat és megígérném, hogy 2 nap múlva találkozunk egy csendes helyen és szívesen leszek a támasza, akár több héten-hónapon keresztül is, nekem kisírhatja magát, meg is vígasztalom.

Ha már több éves a kapcsolatunk, akkor mindenképpen elmennék.

2013. aug. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!