Ti elmennétek így egyedül bulizni holnap éjjel? 18/L
Holnap lesz egy hardcore buli, amire már hetekóta szeretnék eljutni, elég jónak ígérkezik, csak a város, ahol van kb 25 km-re van tőlem. Sajnos az ismerőseim között kevés az, akit érdekelne ez a buli, és aki eljönne velem nincs pénze. Nem ismerek ott senkit, de könnyen ismerkedem, viszont kb hajnali 1-2-kor ér véget az utolsó koncert és hajnali 5-ig még elkéne lézengenem valahol. Meg aztán kitudja milyen lesz az időjárás.
Ti elmennétek így?
Sose mennék.
Egyébként is a hardcores arcok mind alkoholisták.
Talpraesett egy piri vagyok, megoldanám. Nyilván összehaverkodnék emberekkel ott, mert az ilyen helyek ezért vannak... és esetleg lehetnék velük is.
JÉZUSOM, emberek, legyetek már kicsit lazábbak.
Nyugi, nem vagyok felelőtlen hülye sem, pont most támadták meg egy ismerősömet, aki egyedül volt este az utcán - betört a koponyája (gondoltam leírom ezt is, bár ez engem nem tántorít el). Szóval értem én, hogy egyedül lenni egy fiatal lánynak, éjjel, egy HARD buli után nem veszélytelen. De ennyi erővel kilépni a kapun sem az... Az meg, hogy mit csinál hajnal ötig, hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!