Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti elmennétek így egyedül...

Ti elmennétek így egyedül bulizni holnap éjjel? 18/L

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy hardcore buli, amire már hetekóta szeretnék eljutni, elég jónak ígérkezik, csak a város, ahol van kb 25 km-re van tőlem. Sajnos az ismerőseim között kevés az, akit érdekelne ez a buli, és aki eljönne velem nincs pénze. Nem ismerek ott senkit, de könnyen ismerkedem, viszont kb hajnali 1-2-kor ér véget az utolsó koncert és hajnali 5-ig még elkéne lézengenem valahol. Meg aztán kitudja milyen lesz az időjárás.

Ti elmennétek így?

2014. máj. 16. 18:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 16. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 16. 18:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Nemigen.
2014. máj. 16. 18:41
 4/18 anonim ***** válasza:
Én amúgy sem, egyedül meg teljesen esélytelen...
2014. máj. 16. 18:48
 5/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj el nem ér annyit lesz még elég buli hidd el
2014. máj. 16. 18:50
 6/18 anonim ***** válasza:
41%

Sose mennék.

Egyébként is a hardcores arcok mind alkoholisták.

2014. máj. 16. 18:51
 7/18 piriiiiii ***** válasza:
20%
Én elmennék, de persze sokkal jobb lenne másokkal menni, akiket ismerek is... Egy 25 km-es jegy nem olyan drága, 3-400 forint, ha jó a buli, megéri. Bár hm... nem tudom, mit is takar a hardcore... ha mondjuk valami beat retro buli lenne, hamarabb elmennék. :D
2014. máj. 16. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
piriii és reggel ötig ott lézengenél a sötétben egy idegen helyen az utcán 18 évesen enyhén spiccesen?
2014. máj. 16. 18:59
 9/18 piriiiiii ***** válasza:

Talpraesett egy piri vagyok, megoldanám. Nyilván összehaverkodnék emberekkel ott, mert az ilyen helyek ezért vannak... és esetleg lehetnék velük is.

JÉZUSOM, emberek, legyetek már kicsit lazábbak.

Nyugi, nem vagyok felelőtlen hülye sem, pont most támadták meg egy ismerősömet, aki egyedül volt este az utcán - betört a koponyája (gondoltam leírom ezt is, bár ez engem nem tántorít el). Szóval értem én, hogy egyedül lenni egy fiatal lánynak, éjjel, egy HARD buli után nem veszélytelen. De ennyi erővel kilépni a kapun sem az... Az meg, hogy mit csinál hajnal ötig, hozzáállás kérdése.

2014. máj. 16. 19:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy egyedül megy a buliba, elhiszem, hogy lehet simán barátkozni. De utána 4 órát vár ki tudja hol a buszra egyedül? Ráadásul az idő sem a legjobb.
2014. máj. 16. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!